Tutorial DIY: decoració amb carbasses

23 marzo, 2017
Tutorial DIY: decoració amb carbasses

by Estoreta (& baby Valentina)

Aquesta vegada us hem preparat un tutorial molt i molt senzill però amb el que podreu crear bodegons i raconets de decoració increïbles pel vostre casament.

Tot i que la carbassa és un element de tardor, crec que el podeu incloure en qualsevol época de l’any ja que com que hi canviarem el color es tornarà molt més neutre. A més, la carbassa sempre dóna un toc màgic, no creieu?

Materials
Carbasses de diferents mides i formes
Chalk paint de color blanc i coure
Pinzells
Altres elements decoratius: pinyes, fustes…

 

 
 
Només cal que pintem tota la carbassa de color blanc, millor dues capes, deixant assecar uns 30 minuts entre capa i capa. També podem pintar algunes pinyes que ens ajudaran a donar forma al bodegó final.

 

 

 

 
 
Després, com a segon pas només cal que, amb un pinzell més prim, pintem de color coure la branca de la carbassa i que repassem les línies/formes de la mateixa per donar més profunditat i d’aquesta manera aconseguir aquest efecte tan bonic.
 
 

 

 

 

 

 
I aquest n’és el preciós i original resultat. Per crear el bodegó hem utilitzat trossos de fusta, pinyes, roba de sac, mimosa i un gerro de vidre amb eucaliptus… una preciosa idea per decorar les taules del vostre casament.
 

 

 

Què us sembla? Oi queda preciós? Per Pinterest segur que trobareu mil i una opcions i versions per utilitzar-les en la decoració del vostre dia.

 
Si us animeu a fer aquesta decoració, ens encantarà veure les vostres creacions a Instagram així que no us oblideu d’etiquetar-les amb el hashtag #DIYmasialagarriga Fins a la propera!

Idea i creació: Estoreta

 

també t'agradarà

Deixa un comentari