Tutorial DIY: lletres decorades amb flors

15 junio, 2016
Tutorial DIY: lletres decorades amb flors

By Estoreta (& baby Valentina)

Fa molts dies que no ens passàvem per aquí per ensenyar-vos idees i inspirar-vos en els preparatius del vostre casament. Avui us volem mostrar una decoració molt senzilla, però súper bonica i que us encantarà per decorar qualsevol raconet del vostre casament.

Sabem que les lletres estan molt de moda en el casaments i cal buscar les maneres més originals per no repetir-nos sempre amb els mateixos materials o colors. Us volem ensenyar com decorar lletres de cartró amb flors artificials.

El DIY que us proposem us servirà tan per decorar el vostre dia com després per decorar casa vostra. Què us sembla? Som-hi!

Materials
  • Lletres de cartró: compreu lletres que tinguin com a mínim 5 centímetres de profunditat. Hi ha algunes que són molt primes.
  • Flors artificials, al vostres gust. Depenent del vostre casament, gust o preferències trieu uns colors o uns altres. En el nostre cas hem triat colors molt vius, molt primaverals.
  • Espuma floral per a clavar flors artificials
  • Cutter, tisores i retoladors
  • Opcional: Si no us agrada el color marró de les lletres kraft, sempre podeu pintar la lletra (abans de tot, i deixar assecar), de manera que us quedin els voltants del color que hagueu triat.

Primer de tot, amb ajuda del cutter i amb molta cura, anem tallant una de les cares de la lletra. És molt delicat i dur, de manera que cal anar en compte i amb fermesa per tal que puguem tallar la cara sense tocar els voltant de la lletra.

 

Una vegada hem tret la part més important, amb ajuda de les tisores anem repassant les cantonades per tal de deixar-les ben llises.

 

 

Després calquem la lletra a l’escuma i amb un retolador resseguim les línies.

 

Una altra vegada amb el cutter anem retallant per tal de treure la mateixa forma de la lletra però aquest cop amb l’escuma. Procureu de fer aquest DIY en un lloc obert, o si més no, tingueu en compte que aquest pas és molt brut.

 

 

No patiu si no us queda perfecte, ja que quan l’encaixeu a la lletra les parts sobrant es quedaran fora.

Un cop ja ho tenim tot encaixadet, toca la part més creativa! Anem tallant flors i les anem clavant a l’escuma. Deixeu més o menys uns 2-3 centímetres de llargada en el tall, per tal que la flor quedi ben clavada.

 

 

 

Aquí ja entra el gust de cadascú a l’hora de fer la vostra composició. Us recomanem que trieu els mateixos colors que la gamma del vostre casament i així quedarà perfectament integrat en la vostra decoració. Procureu no deixar cap forat, ja que si no es veuria l’escuma verda del fons.

 

 

 

 

 

I ja ho tenim! Com podeu veure és molt fàcil i el resultat és preciós!

 

 

Què us ha semblat? Si us animeu a fer-ho, ens encantarà veure les vostres creacions a Instagram així que no us oblideu d’etiquetar-les amb el hastag #DIYmasialagarriga Fins a la propera!

 

Tutorial by Esther «Estoreta Quotidien«

també t'agradarà

Deixa un comentari