Tutorial DIY: Pompons per decorar

21 octubre, 2015
Tutorial DIY: Pompons per decorar

by Estoreta

Per decorar la taula dels nens vam pensar que seria més divertit i adequat per a ells alguna decoració més infantil, que no pas la triada per la resta de les taules.

 
Després de buscar molt ens vam decantar pels pompons, i la veritat, és que ens va encantar! Un cop fets ens vam adonar de la quantitat de possibilitats que tenen. Aquí us explico com fer-los!

Materials: 

 • Estris per fer pompons (els podeu trobar el qualsevol merceria o botiga de labors, o sinó, fer servir la tècnica de dos donuts de cartró. Tot i que us recomano que si teniu en ment fer-ne varis, nosaltres en vam fer 200, val la pena comprar-los).
 • Llana dels colors triats
 • Tisores

 

És interesant fer pompons de diferents mides i anar jugant amb la combinació de colors. Com veureu és molt senzill i molt ràpid, pot ser una bona teràpia de sofà mentre veieu la tele. A continuació podeu veure tot el procés en fotografies:


 

 

 

 

 

 

 
Un cop els tingueu fets només cal buscar el seu lloc ideal, per Pinterest trobareu mil i una opcions però aquí us oferim unes quantes:

 • Decoració de taules infantils

 

 

   

 • Decoració per posar els noms a les taules
   

 • Decoració d’arbres per fer desitjos

 

 

 • Decoració d’espais com la taula de firmes, el racó dels nens, etc.

 
Són molt addictius i després els trobareu mil usos per casa vostra!

Us agraden els nostres tutorials? Els trobeu interessants i inspiradors? Si us animeu a fer-los ens encantarà que ho compartiu al Instagram utilitzant el hastag #DIYmasialagarriga 
 

TALLER DE PAI-PAIS amb Estoreta

Durant el proper Dia de Nuvis a La Garriga (8 de novembre), passeu-vos per l’antic Paller de la masia on podreu gaudir d’un taller totalment DIY pel vostre casament. Passarem una estona molt agradable elaborant pai-pais per la vostra ceremònia. Us explicarem com, amb uns senzills pasos podeu crear uns preciosos pai-pais totalment personalitzats amb el vostre estil de casament, i a més, els vostres convidats estaran encantats. Us esperem a totes i tots!

 

 

Tutorial by Esther «Estoreta Quotidien«
Fotografies: La Garriga de Castelladral i Norma Grau

també t'agradarà

Deixa un comentari