Tutorial DIY: decorar amb Pissarres

9 septiembre, 2015
Tutorial DIY: decorar amb Pissarres

Si hi ha alguna cosa que ens encanta en els casaments d’avui en dia, és que cada vegada són més personalitzats i podem veure en cada detall, un trosset dels nuvis. Les pissarres personalitzades ens ajuden a deixar missatges en els raconets del nostre casament. Per deixar notes d’humor, per decorar, com a nota explicativa…

Malauradament aquestes pissarres acostumen a ser un pèl cares si les encarreguem a tercers (i sobretot si tenim en ment fer-ne moltes!), per això us vull mostrar com fer unes pissarres “totally handmade” pel vostre casament.

Materials:

  • Taulells de fusta (els podeu comprar a grans superfícies de bricolatge que us els tallaran a la mesura que necessiteu)
  • Pintura d’imprimació
  • Pintura de pissarra
  • Retoladors de guix líquid

 
Com us he dit podeu anar a comprar taulons de fusta o (per fer-ho encara més handmade i reutilitzable) podeu utilitzar llistons que us hagin sobrat d’alguna obra que hagueu fet a casa. En aquest cas, nosaltres vam fer servir llistons de teca del terra de la terrassa.

 
Un cop tingueu la superfície ben neta, heu de fer 1 o 2 capes de pintura d’imprimació. Això us servirà per a que posteriorment la pintura de pissarra quedi ben agafada.

 

 
També us recomano que feu un parell de capes de pintures de pissarra vigilant sempre que quedin el menys de bombolles possible i que la superfície sigui llisa.

 
Deixeu que s’assequi entre capa i capa, i deixeu passar almenys 24 hores per escriure el missatge. Un cop estigueu segurs que està totalment sec només toca posar-se a escriure!

 
Podeu buscar inspiració de tipografies o missatges al Pinterest que n’hi ha milions, i segur que aconseguiu unes pissarres totalment personalitzades, i el més important, fetes per vosaltres!

 

 

 

 

 

 

 
Us agraden els nostres tutorials? Els trobeu interessants i inspiradors? Si us animeu a fer-los ens encantarà que ho compartiu al Instagram utilitzant el hastag #DIYmasialagarriga

 

Tutorial by Esther «Estoreta Quotidien«

també t'agradarà

Deixa un comentari