Making off: Casament handmade L&J

7 febrero, 2014
Making off: Casament handmade L&J

Avui volem mostrar-vos el making off del casament de la Laura i el Joan, celebrat el passat mes de setembre a la nostra masia.

Sovint veiem tota la decoració del casament feta, acabada i impecable, però abans de tenir aquest resultat han calgut moltes hores d’intens treball de moltes persones, de fer i desfer, d’imaginar, improvitzar. Avui ens fa molta il·lusió ensenyar-vos aquestes imatges inèdites a fi que pugueu veure com es va preparar aquest casament ple de detalls handmade.

La Laura i el Joan van triar una decoració molt romàntica, amb tocs vintage i rústics. El punt de partida era aquesta carta de colors: rosa, mint, coral, daurat i blanc.

Us aconsellem planificar la decoració del vostre casament amb l’ajuda de Pinterest: creeu una carpeta «Inspiracions casament» i aneu afegint tot allò que us agradi (cartes de colors, tipografies, fotografies, detalls). Mica en mica anireu creant un petit arxiu que definirà clarament com voleu que sigui el vostre casament, tindreu les idees més clares i ho podreu comunicar molt bé als vostres proveïdors.

Veure exemple Pinterest : «Romanti&Rustic Wedding Inspirations«)
(que podria encaixar amb el casament de la Laura i en Joan)

Comencem amb la decoració de la cerimònia al Prat de La Garriga. La Cristina de la Flor prepara caixes pintades de blanc i cistelles, que aniran plenes de flors (statis, limonium, nevuloses) i fulles d’olivera i llorer. Les flors rústiques es barregen amb la fina i romàntica rosa vovucel que endolceix la decoració.

La Cristina prepara uns detalls molt originals que aniran penjats sobre una estructura metàl·lica en el passadís de la cerimònia. La flor que utilitza és lisianthus combinada amb puntes blanques per donar un aire vintage.

Mentre, a la Sala Piano, moltes coses boniques estan passant. L’equip TO+ prepara la sala i la Tània de Wedding Dreams prepara detalls molt originals…

 

Fins i tot una geladeria…

Ara toca decorar les taules. La Cristina realitza uns fantàstics centres de taula que tenen els mateixos tons de tot el casament i que s’acompanyen d’unes generoses copes de vidre amb espelmes. Els nuvis han preparat un petit fanalet per regalar a tots els convidats, i pels nens un kit de colors per jugar durant la festa.

A l’entrada de la Sala Piano, el sitting plan va agafant forma.

Refresca’t!!! Per rebre els convidats: llimonada amb menta fresca de benvinguda.

 L’Era de la masia està preparada per fer l’aperitiu, després de la cerimònia.

I des de l’Era, al costat de la casa, podem veure una impressionant vista a la cerimònia al Prat.

El ram de la núvia juga amb els mateixos colors i com a base la preciosa fulla de seneci avellutada.

I tot és apunt per començar a La Garriga de Castelladral.

Flors: La Flor
Wedding Planner: Tània de Wedding Dreams
Catering: TO+
Que tingueu bona setmana!
Per començar el cap de setmana amb bon peu us recomanem el Post «La belleza de lo simple» que hem publicat al nostre blog Slow Life, gaudiu-lo!

també t'agradarà

Deixa un comentari