Un casament alegre i ple de detalls: Ruth & Chus

19 marzo, 2014
Un casament alegre i ple de detalls: Ruth & Chus

I no en tots els casaments predomina el color blanc… avui us volem mostrar la boda de la Ruth i el Chus que es varen casar a La Garriga el passat 4 de maig.

Els nuvis van escollir els colors «verd aigua» i «red poppy» com a fil conductor del seu casament. Aquests són els colors que predominen en la seva invitació, la decoració dels espais, les flors, el programa de mà de la cerimònia, els complements dels nuvis, etc. Aquesta barreja de colors transmet alegria i alhora un original aire bohemi.

Per altra banda van crear el seu propi logo/imatge del casament amb el lema «Better Together», unes paraules que resumeixen molt bé el motiu de perquè es casen. Podeu veure també les seves invitacions aquí.

Tot comença a les habitacions de la masia, els nuvis es preparen…

 

Els nuvis van escollir l’Era de la masia per celebrar la cerimònia, just al costat de la casa i amb grans vistes a Montserrat.

Un munt de petits detalls omplen l’entorn: la taula de firmes amb una màquina d’escriure antiga, llibres antics, taula pels més petits amb pintures….

 Utilitzant cartells amb els seus noms i un bonic missatge, els nuvis realitzen el reportatge al màgic bosc de La Garriga…

I la festa continua plena de detalls, es nota que la Ruth i el Chus s’han preparat al màxim el seu casament. Felicitats parella!

Ruth & Chus us desitgem el millor. Gràcies per escollir-nos per formar part del vostre dia.

Invitació i decoració: Sarai Lagos
Decoració i flors : The Jacqueline
Fotografia : Ismael Jordán 

Que tingueu molt bona setmana i feliz dia del Pare!!!

també t'agradarà

Deixa un comentari