Una cerimònia natural al bosc: Olga & Miquel

6 marzo, 2014
Una cerimònia natural al bosc: Olga & Miquel

Avui us ensenyem el casament de l’Olga i el Miquel, que vàrem realitzar al bosc de la masia l’estiu passat. Gaudiu d’aquesta parella tan natural i del seu dia, mentre llegiu les paraules de l’Olga explicant el seu casament…

El dia que vàrem pujar a conèixer la masia (un dia amb molta, molta neu) ens vam enamorar del lloc, i en seguim tant o més enamorats! Buscaven un lloc ple de natura, especial i diferent i La Garriga de Castelladral ho tenia tot.

La primera idea era fer la celebració a l’Era, fins que vàrem veure el Bosc de la masia. La llum del bosc quan es pon el sol, el so de la fusta dels arbres de fons… és Màgic!  

Nosaltres com a nuvis vàrem gaudir molt, però sobretot, estic encantada de veure com la nostra gent portaven de vestit un somriure constant a la seva cara. Va ser un dia esplèndid, amb moltes rialles i alguna llàgrima, però sobretot un dia pel record!

 

Va ser un dia màgic, perfecte… envoltats de la nostra gent, un sol ben lluent i sobretot vosaltres, que vàreu fer que tot fos molt i molt fàcil… de nou MIL GRÀCIES!

Ens encanta aquest original sitting plan fet amb petits marcs de fotografia i d’estil vintage, un per cada taula.

Gràcies Olga i Miquel per deixar-nos compartir el vostre dia. Us enviem una forta abraçada!!!
Fotografia: By Fotografos
Flors: ambflors
Vestit núvia: Cymbeline
Taula de dolços: Sensacions

Per aquells que estigueu interessats en conèixer la masia, no dubteu a apuntar-vos a la nostra propera Jornada de Portes Obertes que es realitzarà el diumenge 30 de març a la masia (cal inscripció – places limitades). Veure informació.

Molt bona setmana!

també t'agradarà

Deixa un comentari