Decoració dolça & rústica al bosc

15 marzo, 2014
Decoració dolça & rústica al bosc

Avui us volem mostrar la dolça & rústica decoració del bosc de la masia que vàrem preparar durant l’últim dia dels nuvis el passat mes de novembre. Es tracta d’una preciosa i exquisida composició de flors, teixits i objectes creada per la Mireia Abras. En el seu moment tan sols us en vàrem mostrar algunes imatges i avui ho fem amb tots els detalls…

Us deixem amb les pròpies paraules de la Mireia per explicar el seu treball.

El bosc de La Garriga m’encanta… no tinc tantes ocasions de treballar en un escenari natural i aquest és perfecte. Per decorar-lo vaig intentar utilitzar materials que es mimetitzessin en el bosc, com el camí que segueix el perímetre de la catifa. Les flors que hi vaig posar són de temporada (tardor), flors que en una altra època de l’any no podem utilitzar: l’erica i les boletes de symphonicarpus. 

Els llibres m’agraden molt i també en vaig utilitzar. Aquests estan folrats amb teixits anglesos de patchwork (aquesta és una altra manera de posar flors en ambients).


El carret de flors va ser la representació d’una idea: «el pícnic». Un carret ple de flors, un barret (és un canotier fet a mà, fa uns anys que el vaig fer) i un para-sol antic (també autèntic).


Volia seguir amb els mateixos materials per la decoració de les cadires, i donat que les corones m’encanten, les vaig fer amb canyella, flors tractades i erica. Per donar dinamisme (i perquè en el fons els conjunts perfectes no m’agraden), hi vaig afegir els cors, un símbol que mai hi sobra.

Per acabar l’escenari, un marc per la cerimònia, com un teatret senzill. Tot està fet amb materials naturals i intentant no trencar la tranquil·litat que es respira al bosc, amb naturalitat i sense estridències, com si semblés que tots els elements són allà cada dia..

I com es nota el «carinyo» que hi posa la Mireia amb tot el que fa oi? Amb aquest fantàstic reportatge us desitgem un molt bon cap de setmana 😉
Fotografia: Noemí Jariod

PD. També us recomanem el nostre reportatge fotogràfic: «Colors i llum d’hivern«, on podreu veure la masia voltada de l’hivern més poètic.

també t'agradarà

Deixa un comentari