Un somni fet realitat: X&J (segona part)

28 enero, 2014
Un somni fet realitat: X&J (segona part)

Avui us mostrem la segona part del fantàstic casament de la Xènia i en Jeff que la setmana passada ja us varem presentar aquí.

Un dels moments que més m’agrada del casament: el reportatge dins el bosc de la masia. A la Xènia i al Jeff els acompanyen les dames d’honor i padrins del casament. Com quadres pintats a l’oli per un pintor, gaudiu d’aquestes dolces imatges al bosc, realitzades per Noemí Jariod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Xènia i en Jeff transmeten amor i tendresa per totes bandes…

 

 

 

 

 

I en acabat, el cocktail comença a la Terrassa de la Sala Piano.

 

 

 

 

 

 

 

 

Un dels detalls més originals són les figures de cartró a mida real que els nuvis han preparat com a photocall. Missatges de paper i divertides formes per fer-se la foto més original.

 

 

 

 

 

Un senzill sitting plan que queda preciós a sobre la paret de pedra de la masia.

 

 

A la Sala Piano els nuvis han triat una romàntica decoració shabby chic amb tons blancs i rosats. Les minutes personalitzades amb algunes de les boniques imatges que varen realitzar per la seva sessió pre-boda.

 

 

 

 

 

El banquet és a punt de començar.  Els nuvis entren i comença la festa plena de moments de complicitat, elegància i tendresa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El ball es realitza dins la mateixa Sala Piano, ja que la nit d’octubre comença a ser freda.

 

 

 

 

 

I amb aquest bon gust de boca us deixem per aquesta setmana. Moltes gràcies Xènia i Jeff per deixar-nos compartir el vostre dia.

 

Masia, entorn i sales: La Garriga de Castelladral
Fotografia: Noemí Jariod
Catering: TO+
Floristeria: La Flor

 

Per aquells que encara no heu pogut veure el nostre reportatge «Gràcies 2013«, visiteu el nostre Blog Slow Life aquí. Que tingueu molt bona setmana!

 

també t'agradarà

Deixa un comentari