Reportatge dia dels Nuvis. Primera part: cerimònies

14 noviembre, 2013
Reportatge dia dels Nuvis. Primera part: cerimònies

Ja tenim el reportatge del Dia dels Nuvis que varem celebrar a la masia el passat diumenge dia 10 de novembre de 2013. Us l’anirem ensenyant en varis posts.

Un dia preciós, la Garriga vestida de gala, els nostres proveïdors amb muntatges impressionants… i uns convidats de luxe: vosaltres! Moltíssimes gràcies a tots per venir.

Les Precioses (amb majúscula) fotos són de la Mertxe Alarcón. Gràcies Mertxe pel sentiment tan especial de les teves fotografies i el teu gran treball 😉

Tothom va arribant a la masia i de fons, la dolça melodia de Quartet7 que ens enamora amb la seva música. Gaudiu de la fantàstica decoració de la cerimònia civil a l’Era, creada per la Cristina de La Flor.

Un deliciós esmorzar a càrrec del Catering TO+ per anar agafant energia.

Comencen les rutes a la masia i visitem l’interior de la casa: les habitacions, el Trull, els petits racons i l’antic estable, on realitzem boniques cerimònies civils (decorat per Mireia Abras).

Baixem cap al bosc per gaudir de la màgica cerimònia al bosc, decorada per Mireia Abras. És difícil expressar amb paraules el treball que la Mireia ha fet al bosc… simplement una cerimònia de somni. Són tant els bonics detallsn que realitzarem properament un post dedicat únicament a la seva decoració.

Dins l’antiga Pallissa la Laura de Essència Natural i la Sylvia Burgos fan una mostra de perruqueria i maquillatge, mentre a dins es projecten vídeos.

Al Prat, i acompanyat pel fabulós cotxe de cavalls de Joan Pujol, la Cristina de La Flor ha fet una dolça decoració a la cerimònia civil. Gaudiu dels preciosos i romàntics detalls.

Darrera el Prat tenim el Porxo del Llac que està cobert, a fi de realitzar les cerimònies civils exteriors en cas de pluja. També decorada per La Flor.

I fins aquí el reportatge d’avui… són tantes les coses que us volem ensenyar del passat diumenge, que ho anirem fent mica en mica, per anar-ho degustant a poc a poc;)

Que tingueu una bona setmana!
Proveïdors i col·laboradors que apareixen en aquest post:
Masia i organització: La Garriga de Castelladral
Fotografies: Mertxe Alarcón
Decoració cerimònia Era, Prat i Llac: La Flor
Decoració cerimònia Bosc: Mireia Abras
Catering: TO+
Música en viu: Quartet7
Cotxe de Cavalls: Joan Pujol
Maquillatge: Essència Natural
Perruqueria: Sylvia Burgos

també t'agradarà

Deixa un comentari