Llançament de globus amb led i missatge

8 noviembre, 2013
Llançament de globus amb led i missatge

Bon dia!

Abans de tot volem recordar-vos que aquest proper diumenge dia 10 de novembre realitzem la Jornada de Portes Obertes a la masia (matí), un dia molt especial on podeu conèixer la nostra masia. No dubteu en apuntar-vos AQUÍ!!!

Alguna vegada ja us hem parlat aquí del llançament de globus, que realitzem a l’Era de la masia… jo diria que és un dels moments emocionants del dia. Però avui volem mostrar-vos una espectacular idea que podeu realitzar el dia del vostre casament: llançament de globus amb led a la nit.

Ingredients:

 • Globus blancs amb llum led a dins
 • Postal personalitzada amb direcció postal + història
 • Cinta per lligar els globus

  En comptes d’iniciar el ball dels nuvis de la manera tradicional, el Xavi i la Carla van decidir fer quelcom diferent i original. Van realitzar una  enlairada de globus amb llum led, ja que el ball es duia a terme a la nit. Investigant, van descobrir una tradició alemanya que consistia en enlairar postals on hi havia l’adreça dels nuvis i la seva història. Qui les trobés les hauria de reenviar als nuvis i així ells podrien saber fins on havien anat a parar les postals.

  La Gresca va preparar aquest bonic muntatge. Cada convidat tenia un globus, en lligava una postal i… amunt! fins esperar rebre notícies.

  El resultat espectacular: globus plens de llums creant un moment màgic i gran sorpresa al rebre postals de molts llocs diferents: Segàs (Bergadà), Caixes (peu del Canigó) i fins a Perpinyà (França). Aquí teniu algunes de les postals que els nuvis van rebre:

  Us imagineu quina il·lusió rebre aquestes postals i sobretot haver pogut compartir la vostra història d’amor?

  Globus amb led i preparació: La Gresca
  Fotografia: Swingyourpics

  Per acabar aquesta setmana us deixem amb el preciós vídeo que hem realitzat de la masia, on podreu empapar-vos de la màgica admòsfera de La Garriga de Castelladral, gaudiu-lo!

  també t'agradarà

  Deixa un comentari