Centres de taula. Reportatge dia dels nuvis: segona part

20 noviembre, 2013
Centres de taula. Reportatge dia dels nuvis: segona part

Avui hem preparat un post preciós i ple d’inspiració dedicat a aquells que estigueu planificant la decoració de les taules del vostre casament. Es tracta dels muntatges que varem realitzar pel dia dels nuvis, celebrat fa dues setmanes.

Us mostrem 6 centres de taula diferents i originals creats per dues grandíssimes floristes: la Cristina de La Flor i la Mireia Abras. Gaudiu d’aquestes petites obres d’art:

1. Rústic & dolç en taula rectangular
Es tracta d’un camí de taula rústic combinat amb unes roses molt especials David Austin, hortènsies i altres flors que donen el toc dolç a la taula.

Flors: La Flor

2. Amb aires antics
Al centre hi ha un canelobre alt amb vidres recuperats de lampades antigues. A la base, precioses peces de metall comprades en mercats antics i decorades amb anèmones blanques i liles.

 Flors: Mireia Abras

3. Dolça bohèmia
En aquest muntatge la peça principal és la vaixella brocanter antiga comprada a França. Les flors que la decoren són roses de jardí i seneci amb simphonycarpus.

4. Original amb altura
Estructura alta de lloguer amb lamparetes de vidre i petites espelmes. La flor que penja és Eucharis, una flor  molt poc utilitzada però molt especial.

Flors: La Flor

5. Alegre & delicat
Bonica cistella de metall plena de ranunculs de color rosa i salmó amb amni majus. Al costat porta espelmes de vidre de diferents tonalitats.

6. Shabby chic
Un muntatge molt romàntic realitzat amb copes gegants plenes d’aigua i amb flors d’hostènsia rosa.

Flors: La Flor
Fotografies dels muntatges florals: Mertxe Alarcón i Noemí Jariod
Que tingueu una feliç setmana 😉

també t'agradarà

Deixa un comentari