Espectacular reportatge Preboda X&J

5 septiembre, 2013
Espectacular reportatge Preboda X&J

Avui us volem ensenyar l’espectacular reportatge pre-boda de la Xènia i el Jeff, una parella encantadora que viu a Hong Kong i que es casarà a la nostra masia el proper mes d’octubre.

Les fotos de pre-boda són una tradició a la Xina, tothom en fa abans de casar-se. Les fotografies que veureu a continuació van ser realitzades totes en un sol dia, de vuit del matí a onze de la nit, en diferents localitzacions. Va ser un dia intens però va valer molt la pena!

A continuació podeu veure les imatges i alguns comentaris de la futura núvia, la Xènia.

 

 

 

 

 

 

El Jeff i jo ens vam conèixer a la universitat, a Hong Kong, l’any 2008, però no va ser fins el 6 d’octubre del 2010 que vam començar la nostra relació. Era l’inici del nostre tercer i darrer any a la universitat, i tots dos estem d’acord en que va ser el millor dels tres.

 

 

Quan vam acabar els estudis, vam passar l’estiu a Barcelona, fins que vam tornar a Hong Kong i vam començar a viure junts, el 4 d’octubre del 2011. Un any més tard, el 14 d’octubre del 2012, el Jeff em va fer la dona més feliç del món en demanar-me que ens caséssim, va ser un somni fet realitat.

 

 

 

Tenint en compte que totes les dates més assenyalades de la nostra relació passaven a l’octubre, vam decidir casar-nos a l’octubre del 2013, concretament, tres anys després de la nostra primera cita, el 6 d’octubre.

 

 

 

 

 

 

Si voleu més detalls sobre la nostra història i sobre la nostra vida a Hong Kong, podeu llegir el meu bloc www.oliviaschoiceblog.com, on explico els nostres preparatius de boda i descobreixo llocs amb encant a Hong Kong. Actualment em dedico a temps complert a un altre somni fet realitat: la meva pròpia empresa, una botiga online de moda i accessoris, Frill Me.

 

 

 

Moltes gràcies parella per deixar-nos compartir aquestes imatges. Ens veiem d’aquí un mes per celebrar el vostre casament a La Garriga de Castelladral… ens fa moltíssima il·lusió.

Molt bona setmana a tots!

 

també t'agradarà

0 comentari

Esther 5 septiembre, 2013 - 8:12 am

Quina passada de fotos, semblen anuncis!
Qui és el/la fotògraf/a?

Reply
Laura Fdez 5 septiembre, 2013 - 12:17 pm

Les fotos son espectaculars. Em podrieu dir on estan fetes?
D'altra banda, us felicito pel vostre enllaç. El dia 4 de juny del 2011 vaig viure la meva millor experiencia a La Garriga de Casteladral. Un moment magic i inolvidable. Us desitjo lo millor, parella.

Reply
Xenia Olivia Lau 26 junio, 2014 - 2:10 pm

Gràcies, vam fer les fotos a la Xina.

http://www.oliviaschoiceblog.com

Reply
Xenia Olivia Lau 26 junio, 2014 - 2:10 pm

Gràcies, vam fer les fotos a la Xina.

http://www.oliviaschoiceblog.com

Reply

Deixa un comentari