Invitació llauna: una invitació original

4 julio, 2013
Invitació llauna: una invitació original

Avui us volem ensenyar una preciosa i original invitació que varen realitzar el David i la Marta pel seu casament, celebrat el dia 25 de maig de 2013 a La Garriga de Castelladral.

Per explicar tots els seus detalls us deixo amb les paraules de l’Anna de Wayava, creadora d’aquesta fantàstica invitació.

Amb aquesta invitació vaig voler reflectir la personalitat divertida, jove i «bromista» de la parella, sense perdre l’elegància i romanticisme que, un dia com aquest, es mereixia.

Esbós, dissenyant la invitació

Sota el concepte de «donar la llauna» (perquè una boda no deixa de provocar algun que altre mal de cap com decidir quin vestit posar-se, les sabates, què regalar, com anar-hi,…) vaig projectar la lectura de la invitació com un petit esdeveniment. Així quan els convidats rebien la invitació, ja començaven a gaudir de l’esdeveniment, d’un petit moment d’interacció, il·lusió i sorpresa.

La lectura de la invitació estava projectada com un espai de temps on el convidat va obrint la llauna, llegint els papers que es va trobant. Dins la llauna hi havia 3 missatges per als convidats, cada un en un color diferent:

 A continuació podeu veure els 3 missatges: anunci del casament, save the date i la informació pràctica.

A l’interior de la llauna, acompanyant la informació, també es trobava un autèntic «kit per a una boda», amb petits i útils objectes: tirita, gelocatil, sobret d’infusió, xocolatina, escuradents…

En resum, vaig voler crear una invitació fresca i divertida, romàntica i moderna a l’alçada de la parella que es casava en un indret tan especial com La Garriga de Castelladral.

Disseny: Wayava
Que tingueu una feliç setmana!!!

també t'agradarà

0 comentari

Sheila 5 julio, 2013 - 9:49 am

Hola! Ens podeu dir com aconseguir les llaunes? Em sembla una idea genial. Enhorabona per la feina.

Reply
bit-amina 9 julio, 2013 - 7:34 pm Reply
masialagarriga 11 julio, 2013 - 10:32 am

Sheila! pots escriure a l'Anna de Wayava i ella t'informarà… la pots contactar a http://www.wayava.es!

Gràcies

Reply

Deixa un comentari