Música en viu pel casament

27 junio, 2013
Música en viu pel casament

La música és imprescindible en un casament… els moments emotius encara ho són més acompanyats de la música apropiada, i encara més si la música és en directe, en viu… llavors la pell es posa de gallina!

Avui us volem fer varies propostes de música en viu pel vostre casament, en especial durant la cerimònia i l’aperitiu.

1. Marta Trujillo: «una gran veu»

La Marta és una artistassa! La seva fantàstica i càlida veu emociona tot tipus de públic amb les seves versions que incorporen un toc de soul i jazz.

Podeu escoltar una de les seves cançons AQUÍ
Contacte: Cazaritmos · Montse 650 298 951

2. Bob & El Lladre: «pop de cambra»

Bob&ElLladre són els Simon & Garfunkel manresans: armats amb dues guitarres acústiques i les seves veus revisen clàssics anglosaxons de tota la vida i de l’actualitat adaptats per ells mateixos al català. Versionen cançons de grups de l’escena actual del nostre país (des de Bob Dylan a Mishima, des de Radiohead a Manel).

El seu estil és intimista, proper i ple de matisos, fet que s’ha vist potenciat gràcies a la incorporació a finals del 2012 d’una violoncel·lista i un pianista a la seva formació habitual.

Podeu escoltar part del seu repertori AQUÍ
Contacte: Carles 638 735 734

3. Mercy Mercy: «soul & chic Band»

Aquest és un divertidíssim grup de versions soul, swing i R&B des dels anys 50’s fins als nostres dies, que us faran ballar i emocionar. La seva trajectoria en el món de la música, teatre i dansa els dóna la versitalitat per ambientar tot tipus d’esdeveniments: festes tranquil·les, balls, ambients relaxats o els més animats 😉

Podeu escoltar part del seu repertori AQUÍ
Contacte: Cazaritmos · Montse 650 298 951


4 . Odd Trio: «música catalana en clau de jazz»

El grup bagenc Odd Trio ens ofereix un recull dels temes més emblemàtics del repertori català, amb uns arranjaments propis i sorprenents en els quals es potencia les diferents textures musicals i la improvització.

La selecció de temes és apta tant pels amants del jazz com per als seguidors de la cultura i la música catalana. Escolteu aquest vídeo del seu concert «música catalana en clau de jazz».

Podeu escoltar part del seu repertori AQUÍ
Contacte: David Martell 650 683 587

5. Scarbeats: «Beatles en viu»

Scarbeats és un experimentat grup que versiona fidelment cançons del mític grup Beatles. Amb ells deixareu el temps enrere i gaudireu del que va ser un dels millors grups musicals de la història.

Podeu escoltar part del seu repertori AQUÍ
Contacte: Scarbeats

 Que passeu una setmana fantàstica!
www.masialagarriga.com

també t'agradarà

Deixa un comentari