Invitacions originals de casament

23 mayo, 2013
Invitacions originals de casament

Avui us volem ensenyar unes invitacions de casament molt originals, que de ben segur us poden donar moltes idees per crear la vostra invitació.

Totes elles són invitacions de nuvis que s’han casat a la nostra masia o que ho faran d’aquí ben poquet… gràcies a tots vosaltres per voler-les compartir.

Desitgem que us agradin!

1. Love is in the woods

La invitació de la Samara i el Miki ens dóna moltes pistes sobre el seu casament (que es realitzarà al bosc de la masia ben aviat…). S’ha utilitzat un color kraft-rústic per crear la invitació i alhora s’ha creat un segell per estampar a les invitacions que simbolitza un tronc.

Així doncs la invitació lliga amb tota la temàtica del casament que estan preparant. Aquesta és una manera molt sensorial de donar pistes als convidats de com serà el vostre enllaç.

2. Caricatura + arròs

M’agrada molt aquesta invitació per la seva simplicitat i alhora originalitat. Els ingredients: una imatge (o una caricatura en aquest cas) + grans d’arròs + paper bonic!

En aquest cas els nuvis utilitzen una caricatura però ho podeu fer també amb altres opcions: una imatge divertida, una imatge que sembli antiga amb colors envellits, imatges de quan éreu petits…

3. Invitació envàs

La idea de la invitació és crear quelcom que s’obri d’una manera diferent… el propi moment d’obrir-la ja és una experiència especial per als convidats.

A dins, un tros de metacrilat on hi ha gravats els noms de la parella i les dades de l’enllaç: un petit regal molt elegant.

La idea «d’invitació envàs» la podeu utilitzar variant els elements però sense dubte no deixarà indiferent als vostres convidats 😉

4. Invitació handmade amb simbolisme

L’Esther i el Francesc van fer ells mateixos les seves invitacions de casament, una a una. Ells es van casar el dia de St. Jordi, per això la pròpia invitació es tracta d’un punt de llibre ple de simbolisme.

El punt de llibre és embolcallat per un paper d’arròs fràgil i femení que representa la núvia, i alhora es embolcallat per un sobre de paper recliclat fort i natural que representa el nuvi. Un tronquet de boix tanca el punt de llibre amb un dibuix que simbolitza una rosa i una espiga…

5. Invitació «Popy»

Com diu la frase «simple is beautiful». Aquest bonic disseny encaixa perfectament amb l’estil dels nuvis, el Jofre i la Mar. Ells volien una invitació fresca, senzilla i sostenible…

I així ho va realitzar la seva dissenyadora, partint d’una imatge de la parella, incorporant colors vius i figures geomètriques que donen a la invitació un aire molt «pop», i utilitzant paper reciclat.
 

Disseny: Rosa Satoca

6. Invitació Logo

Una molt bona idea és crear un logo/imatge del vostre casament, com si es tractés de la vostra «marca». Així ho han fet la Ruth i el Chus creant «Better Together», unes paraules que resumeixen molt bé el motiu de perquè es casen amb una bonica imatge (apareix un cor amb un fil que no es trenca).

Aquesta imatge i colors no només queden a la invitació, sinó que són el fil conductor de tot el casament: en tota la decoració del casament, el programa de mà de la cerimònia, les minutes del banquet, etc.

Disseny: Sarai Lagos

Una bona manera per inspirar-vos i crear la vostra invitació és visitar Pinterest, i crear-vos una carpeta de «inspiracions per la invitació» on podeu anar guardant totes aquelles idees, tipografies, colors, imatges que us inspirin i encaixin amb el vostre casament. Això us ajudarà moltíssim a tenir les idees més clares i poder dissenyar-vos la vostra invitació o be comunicar la vostra idea al dissenyador.

Que tingueu molt bona setmaneta!

també t'agradarà

0 comentari

laiayllafoto 23 mayo, 2013 - 9:30 am

M'encanten les primeres amb les "puntilles"!

Reply
Anònim 14 diciembre, 2015 - 10:52 pm

m'encanten els punts de llibres! com es poden fer? hi ha alguna plantilla?

Reply

Deixa un comentari