Un casament al Prat de La Garriga

8 marzo, 2013
Un casament al Prat de La Garriga

Avui us volem ensenyar un casament ple d’emoció celebrat a la masia: el casament de la Yolanda i el Carlos que es varen casar el passat 29 de setembre.

El fantàstic reportatge és de l’Eric de Fotogenical, un artista que té una gran facilitat per jugar amb els colors, el blanc i negre, les textures… sigui quina sigui la llum de cada situació, així com captar els petits detalls de cada moment.

La Yolanda i el Carlos van fer la cerimònia civil al Prat de la masia, un espai preciós amb increïbles vistes a Montserrat, del qual ja us havia parlat aquí
Després de la cerimònia els convidats reben als nuvis a l’Era de la masia: flors, arròs, globus de colors… tot crea una màgia especial.

Abans del reportatge la núvia marxa a la Suite nupcial per fer-se els últims retocs i deixar-se encara més guapa 😉

I el reportatge comença entre dels racons de la masia i el seu entorn…

Els convidats gaudeixen de l’aperitiu servit a l’Era de la casa i deixen les seves dedicatòries en un original llibre de firmes que la parella de nuvis ha instal·lat a la pèrgola que decora el jardí de la masia.

El sopar es serveix a la Sala Piano de La Garriga, decorada amb colors liles i negres, jugant amb flors seques de la temporada i una il·luminació suau d’espelmes. El ball, a la terrassa de la Sala Piano, a l’exterior.

Gràcies Yolanda i Carlos per deixar-nos compartir aquest dia tant especial al nostre blog. Molta sort parella. Gràcies Eric (Fotogenical) per les teves imatges i fer-ho tot tant fàcil.

Fotografia: Fotogenical
Que tingueu molt bon cap de setmana 😉

també t'agradarà

0 comentari

Eric Martín { fotogenical } 8 marzo, 2013 - 8:16 pm

Hola!!
Somos Eric & Estefanía (Fotogenical). Pasamos un día precioso en La Garriga de Castelladral, y disfrutamos muchísimo realizando el reportaje de foto y vídeo de esta boda.
Este año repetimos nuevamente y en 2014 también!! Estamos deseando que lleguen las fechas para disfrutar nuevamente del privilegiado entorno de La Masia. Un abrazo muy fuerte!!

Reply
Sensacions 11 marzo, 2013 - 12:43 pm

Preciosa las fotos…

Reply
Anna 14 abril, 2013 - 8:05 pm

Quines fotos tan maques!!! la masia es preciosa, felicitats!

Reply
masialagarriga 18 abril, 2013 - 7:25 am

gràaacies! una forta abraçada!

Reply
masialagarriga 18 abril, 2013 - 7:26 am

Gràcies per les teves paraules Anna!
Una abraçada des de La Garriga

Reply
masialagarriga 18 abril, 2013 - 7:26 am

Que ganas que vengáis otra vez a la masía!!!
Un fuerte abrazo!

Reply

Deixa un comentari