Centres de taula pel banquet II

27 marzo, 2013
Centres de taula pel banquet II

Aquesta setmana us volem ensenyar varis centres de taula originals per decorar les taules del banquet el dia del vostre casament. Tots ells són decoracions que hem fet a La Garriga i esperem que us inspirin. Per més idees feu una ullada a l’altre post que varem publicar aquí.

Els diferents muntatges són de La Flor de Manresa i de Singular – Envit, unes autèntiques artistes. Quasi totes les meravelloses imatges plenes de sensibilitat i detalls són de Swingyourpics. Gaudiu-les!

1. Vintage
Aquest centre està ple de detalls i encant. S’han utilitzats pots de vidre, puntes, cordons i com a base un plat metàl·lic envellit, donant un aire bohemi i antic a la decoració. És preciós sobre un mantell clar, a fi de destacar el centre i els seus colors suaus.

2. Màgic
Com si d’un arbre màgic es tractés sobre la taula s’ha situat una estructura metàl·lica de la qual pengen potets de vidre amb espelmes i el nom de la taula. A la base, flors i plantes naturals de la nostra zona combinades amb pots de vidre. Entre ells, espigues de blat daurades acompanyades per una preciosa espelma que dóna la llum perfecte a l’ambient.

3. Elegant i detallista
Un centre ple de diferents flors amb tonalitats blanques, que es complementen i s’intensifiquen. A sota un plat de vidre que ressalta la bellesa de les flors i la llum d’una suau espelma. És un centre preciós combinat amb un fons més fosc, que fa ressaltar la bellesa del color blanc.


4. Cartró
El cartró ens permet fer volar la imaginació i dissenyar les formes que més ens agradin… alhora podem texturitzar-ho amb robes o papers de diferents estampats per aconseguir el color que desitgem. En aquest cas l’hem combinat amb Muscari, una preciosa flor.

5. Delicat
Es tracta d’un delicat centre en el qual s’han utilitzat peixeres de vidre i flor blanca i generosa a l’interior, donant una sensació de delicadesa i simplicitat, ideal per aquells que voleu una decoració suau i senzilla. A més a més les peixeres es poden llogar i obtenir així un bon preu.

6. Original i alegre

Els centres de taula també poden tenir colors vius i atrevits. El color vermell transmet alegria i combinat amb aquestes pometes petites donen una sensació de quelcom viu i natural. Els petits troncs que envolten el centre ens recorden que estem en un entorn rural i natural.

7.  Fresc i rústic
Es tracta d’un centre molt natural, sense massa complicacions, fet que el fa molt especial. Els tons verds, rosats i liles es combinen amb una base de fusta feta per dos talls de tronc, elements molt adequats per decorar un casament al camp.
Esperem que tingueu molt bona Setmana Santa!
Muntatges florals 1, 4, 5, 6 i 7: La Flor de Manresa
Muntatges florals 2 i 3: Singular – Envit
Fotografia: Swingyourpics
Espai: Sala Piano (La Garriga de Castelladral)

també t'agradarà

Deixa un comentari