Idees per fer un casament handmade

12 febrero, 2013
Idees per fer un casament handmade

Avui la nostra col·laboradora Tània de Wedding Dreams ens escriu un post ple de boniques idees que podreu incorporar al vostre casament, per donar-li un toc personal, original i fet per vosaltres.

Espero que us agradi 😉

Si hagués d’escollir un estil de casament sens dubte em decantaria pel Handmade. Podríem dir que aquest estil es caracteritza pels elements fets a mà i/o reutilitzats i amb certs detalls rústics que ho acaben d’arrodonir tot. És un dels estils que va triomfar l’any passat en els casaments, i que sens dubte ho tornarà a fer en aquest 2013, ja que permet personalitzar els vostres casaments al màxim, però amb un pressupost més aviat low-cost.

Voleu saber com crear una decoració handmade?

1. Recicleu pots de vidre
Aviseu a la família i amics que us guardin pots de vidres (de conserves, melmelades, begudes…). Només haureu de treure’ls les etiquetes i rentar-los bé, i ja tindreu els pots perfectes per posar flors o espelmes! I si voleu, podeu cobrir els pots amb cintes de colors o encaix perquè facin encara més joc amb la vostra decoració.

2. Utilitzeu fanals de paper
Blancs o de colors, senzills o estampats, petits o grans… de qualsevol manera queden ideals penjats d’arbres, columnes, o inclús de les cadires! Podeu utilitzar-los a la cerimònia, al banquet o al ball.

3. Feu tires de banderoles
Poden ser de paper o de roba, llisos o estampats, i amb la forma que vosaltres vulgueu. I com sempre, podeu personalitzar-los.

4. Pengeu cintes per tot arreu
Utilitzant els tons que heu escollit pel vostre casament, podeu aconseguir que elements bàsics (com per exemple unes simples cadires de fusta) es converteixin en un focus d’atenció dins del vostre casament, seguint l’estil handmade i amb un baix cost econòmic.

5. Senyalitzeu les diferents zones
Ja sigui amb distintius individuals o amb tòtems amb més d’una indicació.

Podria passar-me hores i hores, i fer mils de post relacionats amb aquest estil de casament (m’encanta!!!), però aquests 5 tips són potser els més bàsics per aconseguir un casament 100% handmade.

Una abraçada i fins a la propera!

Tània
Wedding Dreams

Que tingueu molt bona setmana

també t'agradarà

0 comentari

Marina 13 febrero, 2013 - 9:54 am

Ostres!!!! M'ha encantat tot! Realment el casament perfecte! Moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres 😉

Reply
masialagarriga 14 febrero, 2013 - 10:01 am

Gràcies a tu Maria per lleguir-nos!
Una abraçada ben forta!

Reply

Deixa un comentari