25è aniversari Manel & Lluïsa

23 noviembre, 2012
25è aniversari Manel & Lluïsa

Avui tenim un reportatge molt especial… el 25è aniversari de Noces de la Lluïsa i el Manel, amics, col·laboradors i fantàstics nuvis de La Garriga de Castelladral.

A continuació veureu l’exquisida i rústica decoració que varen escollir i el màgic ambient que varen crear… però el més especial de tot és que, passats 25 anys del seu casament, celebrin amb la mateixa màgia i il·lusió aquesta festa. I que aquest amor és contagii a tothom….

El Manel i la Lluïsa es van casar al bosc de la masia, decorat amb flors i plantes de la zona i combinades amb cistelles i caixes antigues.

 Aquí podeu veure el making-off de la creativa decoració floral realitzat per la Cristina de La Flor.

A l’Era un bonic centre fet amb cubells i galledes, decorades amb plantes locals i verdures de temporada: cols, magranes, pinyes, espigol, romaní, olivera…

Dins unes boniques caixes antigues, petites peperines amb pètals de rosa vermells per tirar als nuvis…

Per decorar les taules de l’aperitiu, a l’Era de la masia, la Cristina va utilitzar pots buits de conserva amb flor de temporada, combinades amb cordonet rústic i puntes de ganxet.
Abans d’entrar a la Sala de banquets, la Sala Piano, un original estenedor fet amb troncs i branques d’olivera… i d’ell hi penjaven els noms dels convidats i la distribució de les taules.
Seguint amb la mateixa decoració rústica i natural, per les taules del banquet, la Lluïsa i el Manel van triar unes boniques teules antigues com a centres de taula. Taula i decoració de Catering TO+.
I va arribar l’hora… 
Felicitats parella, us desitgem el millor i que puguem celebrar el 50è aniversari junts!
Floristeria: La Flor (Cristina)
Catering: TO+
Que tingueu molt bon cap de setmana!

també t'agradarà

0 comentari

Anònim 23 noviembre, 2012 - 3:18 pm

Como me gustaría llegar a nuestras bodas de plata e incluso a las de oro. Seguro que las celebraré a lo grande, como esta pareja. Me encanta. Eri Verdú

Reply
Marina 23 noviembre, 2012 - 4:26 pm

Una preciositat! felicitats, la decoració m'ha encantat, i la cerimonia al bosc es de conte.

Reply

Deixa un comentari