Idees per un Sitting Plan original

15 octubre, 2012
Idees per un Sitting Plan original

Avui torna amb nosaltres la nostra col·laboradora i amiga Tània de Wedding Dreams per parlar-nos d’un tema que a priori no donem importància però que quan arriba el moment ens dóna molts mals de caps: el «sitting Plan» o dit d’una altra manera «com distribuir els convidats a les taules del banquet». Us deixem amb la Tània.

Una de les feines més difícils amb les que es troben els nuvis durant els preparatius del seu casament és l’organització de les taules del banquet.

Al principi sembla una feina senzilla reunir els convidats al voltant d’una taula… Però una vegada us hi poseu comencen els problemes! Taules incompletes, taules massa plenes, gent que no pot estar junta, que fer amb els nens… molts maldecaps!
Per això avui us porto una idea per facilitar-vos la feina i ajudar-vos a organitzar les taules de forma més ràpida i eficient.

És tan senzill com fer-vos un plànol de la sala del banquet i marcar les diferents taules. Després poseu els noms dels vostres convidats en post-its(inclús podeu classificar-los per colors! La família del nuvi, la família de la núvia, els amics, la gent de la feina, els nens…) i anar-los col·locant al voltant de les taules. Que no us agrada la distribució? Doncs res tan fàcil com desenganxar el post-it i tornar-lo a col·locar!

I un cop tingueu les taules muntades, com els hi «comunicareu»  als vostres convidats a on seuran? Doncs això ho podeu fer a través d’un plànol de situació, o com nosaltres ho anomenem «sitting plan» (o «seating plan»). Aquí arriba el moment de ser creatius i trobar una manera original de fer-ho.

Es pot fer de moltes maneres, però el més comú es posar el nom/número de les taules i la gent que hi seurà en elles, tot i que les noves tendències ens proposen fer-ho al revés: col·locar els noms dels convidats ordenats alfabèticament i posar el nom/número de la seva taula al costat (més fàcil de trobar).
Voleu veure algunes idees?

Com veieu hi han milers i milers d’idees per fer el vostre sitting plan, només heu trobar la manera que més s’ajusti a l’estil del vostre casament i posar-hi una mica d’imaginació!

Una abraçada i fins el proper post.
Tània, Wedding Planner de Wedding Dreams

també t'agradarà

0 comentari

Cristina Montero 25 octubre, 2012 - 8:20 am

Qué ideas más interesantes! Algunos diseños son preciosos!

Reply
masialagarriga 28 octubre, 2012 - 4:32 am

Hola Cristina! Muchas gracias por tu comentario! ya ves cuanta creatividad! Un fuerte abrazo desde La garriga

Reply

Deixa un comentari