Invitacions dels nostres nuvis

20 septiembre, 2012
Invitacions dels nostres nuvis

Avui us volem mostrar una selecció de 4 precioses invitacions de nuvis que es casen a la masia. Totes elles són molt diferents, en estils i materials… quatre invitacions que reflecteixen la personalitat i història de cada parella.

Esperem que us agradin i us inspirin.

1. Invitació natural, creativa i feta a casa

Aquesta bonica invitació de la Laura i el Carles gira al voltant de l’Espígol, una planta molt especial per a la Laura, ja que va dedicar part del seu doctorat en investigar les seves propietats i activitat. A partir d’aquest fil conductor ells mateixos van crear, dissenyar i fer tota la invitació.

La invitació incorpora una fulla que m’agrada molt: en un sobret de papiroflèxia hi ha llavors d’espígol que els convidats poden plantar a casa seva.

Els passos que van seguir per cear la seva invitació:

  • Buscar imatges d’espígol per internet i incorporar-les al text i disseny de la invitació.
  • Imprimir les invitacions amb una bona impresora fotogràfica.
  • Fabricar petits sobrets de papiroflèxia i incorporar-hi les llavors d’espígol.
  • Trobar una caixeta de cartró i cordill natural per presentar-les.

Una invitació molt cuidada que segur que van gaudir al construir-la mica en mica entre ells dos.

Creació i disseny: Laura i Carles.

2. Invitació Puzzple sorpresa

La invitació de la Montse i el Toni és molt original. La parella ha creat un puzzple com a invitació. Els convidats reben una caixeta tancada i a l’obrir-la hi ha unes peces de puzzple… només muntant-les es pot saber el que s’hi escriu.

A més a més, pels amics més íntims la parella va anar donant les peces del puzzple mica en mica… desvetllant part del missatge a poc a poc… fins que els amics van saber el dia i lloc del casament.

Disseny i creació: Parentesis

3. Invitació simple i elegant

A vegades ens capfiquem en crear una invitació molt complicada però com diu la frase «simple is beautiful». M’agrada molt la invitació que han dissenyat els nostres grans amics la Lluïsa i el Manel, en motiu del seu 25è aniversari de noces.

El que dóna l’elegància i la qualitat a la invitació és el tipus de paper escollit, el color negre i sobri i la gran dimensió del paper, tot combinat amb una tipografia preciosa que dóna imatge als seus noms.

Creació i disseny:

4. Invitació romàntica amb història

París és la ciutat on el Miquel li va demanar a la Laia que es casés amb ella. Ho va fer al restaurant de la Torre Eiffel i li va regalar un preciós anell que escrivia la paraula «oui«.

Com a invitació han creat una il·lustració personalitzada on s’explica aquella màgica nit i els anys de convivència entre el Miquel i la Laia, els seus hobbies, professions, viatges etc. La il·lustració va acompanyada d’un bonic text que explica la seva història al llarg d’aquests anys.


Creació i disseny: Mr. Wonderful

Si teniu algun suggeriment sobre temes que voleu que surtin al Blog, feu-m’ho saber… seran tots benvinguts. Escriviu-nos a info@masialagarriga.com.

Que tingueu molt bona setmana!

també t'agradarà

Deixa un comentari