Centres de taula pel banquet

28 septiembre, 2012
Centres de taula pel banquet

Avui us mostrem una selecció de preciosos centres de taula que hem fet a la masia.
La major part d’ells són creació de la gran florista i encara més gran persona: la Cristina, de La Flor.

Tot dependrà de l’estil que voleu donar al vostre casament, l’època de l’any que us caseu, la vostra imaginació, etc… Us deixem amb algunes idees.

1. Natural
En aquest centre la Cristina va utilitzar una barreja de flors (hortènsia, peònia i camamilla) voltades per branquetes d’heura  de fulla petita, donant un toc natural i romàntic. La combinació de les flors amb 3 canelobres alts donava el punt elegant al centre.

2. Romàntic
Aquí teniu un centre generós en dimensions. El grup de peònies i les petites espelmes que envolten el centre donen romànticisme, sensibilitat i elegància a la decoració del banquet.

3. Aigua
L’aigua és l’element més important del nostre planeta i del nostre cos… transmet pau i tranquilitat. M’agrada molt aquesta creació on la Cristina combina peixeres plenes d’aigua, amb espelmes i flors d’orquídia. A sota, un mirall reflexa l’aigua donant  més dimensió al centre.
Les peixeres es poden llogar fent que el preu del centre sigui més assequible.

4. Rústic
Aquí teniu un centre de taula molt diferent i especial fet amb verdures, fruites, molses… un centre de tardor molt original i que encaixa perfectament amb la vegetació de la masia durant els mesos d’octubre i novembre.

5. Simple
Aquest és un centre de taula simple i equilibrat. Sense massa complicacions teniu un centre romàntic i natural, una tria segura ideal per combinar amb tons blancs i pedra.

6. Delicat
Aquest és un centre molt bonic i romàntic. Les roses petites i la nebulosa muntades a sobre una gran espelma donen una sensibilitat i sensació de pau especials.

7. Elegant
Només cal veure les imatges per veure l’elegància que desprenen aquests centres… una bola de flors blanques i d’elles surten 3 llargues espelmes. Tot això envoltat de colors el més clars possibles, per donar immensitat a l’espai.

8. Tendre
Mireu quina bona idea per decorar una taula infantil: amb ossets de peluix i globus que després podeu regalar als petits de la família.

9. Alegre
Aquest és un centre que em transmet alegria i optimisme. Els colors vius utilitzats i combinats amb el suport blanc donen un aire optimista i natural.

Esperem que us hagin agradat i inspirat.

Floristeria: La Cristina, La Flor
Bona setmana!!!

també t'agradarà

Deixa un comentari