Idees romàntiques fetes a mà

20 julio, 2012
Idees romàntiques fetes a mà

Avui us presentem dues idees romàntiques que podeu incorporar el dia del vostre casament… aquells petits detalls fets a mà que fan que un casament sigui molt especial.

Primerament la nostra amiga i col·laboradora Tània de Wedding Dreams ens ha preparat una preciosa taula de firmes. En segon lloc una decoració de taules amb llibres antics que m’ha robat el cor!

1. Taula de signatures

És habitual en els casaments posar un llibre o un àlbum on els convidats puguin deixar un missatge, un desig, un consell… unes paraules que sempre quedaran en el record de la parella.

Però els temps van canviant, així com les tendències. Els llibres de signatures han anat eliminant-se, donant pas a idees diferents, originals i personalitzades per deixar un record als nuvis.

En aquesta ocasió vull ensenyar-vos la taula de signatures que vam preparar a principis d’any a la Masia. 

Una senzilla idea de targetes i sobres que formen part d’una composició rústica i romàntica en tons blanc y rosa, amb corda rústica i encaix. Una composició que no només compleix la seva missió a l’hora de deixar un missatge, sinó que a més guarneix l’espai creant un espai únic acord amb la resta de la decoració.
Creació i disseny: Tània de Wedding Dreams
Fotografia: Nuna Roca


2. Decoració de taules amb llibres antics

A continuació podeu veure una idea molt original per decorar les taules del casament i alhora ennumerar-les. Una idea que podeu fer vosaltres mateixos utilitzant llibres antics i complementant amb imatges de la família envellides, texts, fotografies de la parella…

Només necessiteu recopilar alguns llibres antics de la família o comprar-los en algun mercat de segona mà, temps i una mica d’imaginació!

I amb les pàgines del llibre… podeu anotar els noms dels vostres convidats.

Fotografia Ruffler vía Una Boda Original
Bon cap de setmana!!!

també t'agradarà

Deixa un comentari