Bellesa natural sota la pluja: Y&A (segona part)

2 diciembre, 2015
Bellesa natural sota la pluja: Y&A (segona part)

Avui us porto la segona part de l’impressionant casament que us vaig mostrar la setmana passada aquí. En aquest segon reportatge podreu veure l’aperitiu, el banquet i el ball del casament. I al final del reportatge no us perdeu un vídeo resum d’aquest dia tant especial.

També podreu llegir alguns comentaris de la mateixa núvia. Desitjo que us agradi tant com a mi!

 
L’Aperitiu, ple de tocs mediterranis, es va realitzar a l’Era de la masia, que vàrem haver de cobrir amb carpes degut a la pluja, però no per això va perdre el seu encant!

 

 

 

Quin va ser el teu moment preferit del casament?

És realment difícil triar-ne un…

  1. Quan el padrí em va portar el ram. No tenim aquesta tradició en els nostres països, així que va ser realment especial. 
  2. Quan vaig entrar al cobert del llac i vaig veure a l’Àlex, la meva mare, a tots els nostres convidats, i podia sentir la pluja de fons. 
  3. El nostre primer ball 

 

 

 

 

 

 
M’encanta el delicat sitting plan, la manera de posar els noms dels convidats utilitzant taps de suro, i sobretot l’impressionant i original pastís fet amb formatges!!!

 

 

 

Vàreu realitzar alguna decoració feta per vosaltres?

Moltes parts del nostre casament van ser fetes a mà. El pare de l’Àlex va preparar totes les senyalitzacions que vàrem utilitzar en el dia. Ell també va realitzar nostra caixa de targetes i en l’assortiment de cigarrets sobre d’un barril.

 

 

 

 

També vaig dissenyar les minutes i les targetes amb els noms per posar sobre les taules.

L’Àlex i jo vam recollir taps de vi amb l’ajuda d’amics i familiars. Uns dies abans, els vam tallar tots i els vam utilitzar per posar les targetes dels nom sobre les taules.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
I em fascina aquest original pastís fet amb formatges!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masia, entorn i organització: La Garriga de Castelladral
Foto i vídeo: Padilla-Rigau
Decoració floral: Studio Floral
Catering: Sibaris
Perruqueria i maquillatge: Agustina De Veras
Vestit núvia: Laure de Sagazan

Música en viu: Marta Trujillo

Per tots aquells que estigueu pensant en els vostres Regals de Nadal, ja podeu mirar quines són (de moment) algunes de les nostres propostes per aquest any: Vals Regals a la masia.

Molt bona setmana!

també t'agradarà

Deixa un comentari