Amor i admiració: T&O

24 marzo, 2016
Amor i admiració: T&O

Avui us mostro el casament de la Tània i l’Oriol. Com ja us vaig explicar en el seu reportatge pre-boda que vaig publicar aquí, és genial estar al seu costat per veure com els brillen els ulls quan es miren i per sentir l’admiració que tenen l’un per l’altre.

Us deixo amb les paraules de la pròpia Tània per resumir les emocions del seu dia, i amb sempre precioses imatges de Swingyourpics. Gaudiu de l’Amor!

«El dia del nostre casament va ser el més feliç de la nostra vida, una sensació única. Vàrem visitar la meravellosa masia per primera vegada, després vàrem venir a les jornades de portes obertes, havíem vist vídeos i publicacions de casaments molt bonics….. i de cop va arribar el nostre gran dia!

Tot va anar molt bé i cada instant va ser únic. Recordo tots els moments i la felicitat que vàrem sentir en veure a tota la gent que estimem feliços per compartir el nostre casament amb nosaltres. Vam riure, vam plorar d’emoció i ens vam enamorar l’un de l’altre encara més i per sempre. Viuria aquell 24 juliol 2015 cada dia de la meva vida.»

 

 

 

 

 

 

Després de preparar-se a les habitacions de la masia la Tània i l’Oriol van escollir l’Era per realitzar la cerimònia civil. M’agrada la decoració tan senzilla i romàntica que va crear la Cristina de La Flor creant boles de varies mides realitzades a base de flors i verds.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El reportatge es va realitzar als camps que envolten la masia i que a finals de juliol ja són ben segats i daurats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En acabat l’aperitiu i el banquet van tenir lloc a la Sala Piano i la seva terrassa. Destaco l’ús de palets dins la Sala Piano que creaven un espai de descans i la dolça decoració de les taules utilitzant pots de vidre de diferents mides amb flors rosades i blanques com el ram de la núvia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A continuació us deixo amb un vídeo que resumeix el seu gran dia.

 

Mil gràcies parella per triar La Garriga de Castelladra i deixar-nos formar part de la vostra vida.

Masia, entorn i organització: La Garriga de Castelladral

Fotografia i vídeo: Swingyourpics
Decoració Floral: La Flor
Catering: TO+
Decoració Terrassa Sala Piano: La Gresca
Música: Parentesis Grup
Perruqueria: Sílvia Estilisme
Que tingueu molt bona Setmana Santa!

també t'agradarà

Deixa un comentari