Un casament ple de detalls: O&C

25 marzo, 2015
Un casament ple de detalls: O&C

Avui us vull mostrar el preciós casament de l’Olga i el Carles que es van casar a la nostra masia l’any passat. El seu va ser un casament radiant, preparat amb moltíssima il·lusió i ple de bonics detalls que veureu a continuació.

L’Olga i el Carles van preparar-se a casa seva, van realitzar una cerimònia religiosa a l’església de Sant Pere de Terrassa i van celebrar la resta del seu dia a la nostra masia.

Us deixo amb les paraules de l’Olga per explicar el seu dia, les seves anècdotes i com varen preparar tot el casament… Les genials fotografies són de Swingyourpics.

 

 

 

 

 

La nostra història amb la Garriga de Castelladral va ser amor a primera vista! Havíem visitat molts llocs abans, però va ser arribar aquí i tenir claríssim on volíem celebrar un dia tan especial per a nosaltres. És més, ho vam decidir en el mateix moment que vam arribar a l’Era de la casa (amb les seves meravelloses vistes a Montserrat) i el Carles em va dir: és que em veig sortint per aquella porta…☺
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La masia té una pila de possibilitats i reunia totes les característiques que buscàvem: un entorn romàntic i rústic però a la vegada elegant i modern. Vam voler fer un casament molt personalitzat i ple de detallets, al cap i a la fi, només es prepara un dia així un cop a la vida!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

A l’Era vam aprofitar la preciosa taula de pedra per posar un arbre d’empremtes, un llenç que va pintar el Carles personalment, té molta traça! D’aquesta manera cada convidat podia deixar gravada la seva empremta amb tintes especials de segell. El resultat? Un gran record d’aquell dia, amb un recull de la signatura de tota la gent que estimem.
 

 

 

 

 

Al final de l’aperitiu vam fer un llançament de globus a càrrec de La Gresca. Cada convidat tenia un globus blanc i el Carles i jo un globus vermell en forma de cor. Els vam fer volar tots a l’hora amb una cançó molt especial, va ser un moment molt emotiu!
 

 

 

 

 

 

 

 

El sitting plan el vam preparar amb molt de “carinyo”. El vam fer amb marcs d’estil vintage de diferents mides i formes, que vam anar col·leccionant durant els mesos previs al casament, amb la gràfica realitzada per les noies de Made with Love Terrassa. El nostre al mig de tots i d’un color diferent als altres.
 

 

 

 

 

 

 

La decoració floral va anar de la mà de la Mireia Abras (té un gust excepcional). La Mireia va utilitzar canelobres als centres de les taules amb espelmes i ramets de flor seca variats.

Els rams de les mares també ens els va fer la Mireia Abras, al ser flor tractada els podran guardar per sempre! Al pare també li vaig voler dedicar un moment especial, sorprenent-lo i fent-lo ballar la cançó My Girl. Vaig entregar-li una foto dels dos de quan era petita, per agrair-li que m’acompanyés en el camí cap a l’altar, i sempre a la vida.

 

 

 

 

Els números de les taules també ens els van fer les noies de Made with Love Terrassa amb tela de sac, seguint la línia rústica de tot el casament.
 

 

 

 

Els detallets que vam donar eren sabonets d’una botigueta molt petita del barri gòtic de Barcelona Hermanos Sabater que ens els van personalitzar amb els nostres noms, amb un aroma súper especial amb oli d’argan. Els vam embolicar amb cel·lofana i vam fer servir una cinta de crochet seguint els tons escollits pel casament.

 

 

Els nuvis que vam repartir també els vam dissenyar nosaltres amb Playmobils! Vam trobar la idea per internet i ens va semblar una molt bona opció i molt divertida. Vam comprar marcs amb profunditat a Ikea, paper per a decorar el fons i vam enganxar els Playmobils amb silicona, personalitzant cada parella de nuvis amb els seus noms i un missatge.

 

 

 

 

 

No podríem haver triat un lloc millor per a celebrar el nostre casament, va ser un dia fantàstic i ens va fer un temps espectacular. A més el tracte rebut va ser immillorable, vam tenir sens dubte el casament dels nostres somnis!

Gaudiu del preciós vídeo realitzat per Modern Love Films: vimeo.com/modernlove/olgacarles

Per visualitzar el vídeo heu d’introduir el Password: lagarriga

Gràcies Olga i Carles per les vostres paraules i per deixar-nos compartir les imatges del vostre dia. Una forta abraçada!!!

Masia i organització: La Garriga de Castelladral
Vídeo: Modern Love Films
Decoració Floral: Mireia Abras
Vestit núvia: Rosa Clarà
Llaç rosa vestit: Mokuba
Vestit nuvi: Giacomo Mazzali
Catering: La Masia del Solà
Disseny Gràfic: Made with Love Terrassa 
Decoració ball: La Gresca

també t'agradarà

Deixa un comentari