Una boda d’inspiració musical (Beatles): S&A

19 junio, 2017
Una boda d’inspiració musical (Beatles): S&A

Avui us mostro un casament molt original ple de MÚSICA & HANDMADE: la boda de la Sara i l’Àlex. M’encanta la bona energia que transmeten els nuvis i que van fer del seu dia una autèntica festa personalitzada.

Com veureu tot el casament va girar al voltant de la música, i en especials dels Beatles, que tant agrada als nuvis. També destaco la gran quantitat d’elements handmade que van realitzar i que va fer del seu dia quelcom tant personal i únic.

 
Us deixo amb les precioses imatges de la Norma Grau i les paraules de la Sara, la núvia, que ens explicarà en detall com va preparar el seu casament.

 

El fil conductor va vàrem seguir pel nostre casament va ser la música. A l’Àlex i a mi ens encanta la música, en especial els Beatles, i teníem molt clar que volíem que el casament representés la nostra personalitat, per la qual cosa, la música havia de ser molt present. La invitació del casament ja era un CD amb estètica vinil, imitant la portada dels Beatles de A Hard Day’s Night i vam voler que tota la deco estés inspirada en la música.

 


Vam contractar un grup de música tribut dels Beatles perquè toqués en directe durant l’aperitiu, i ens vam posar a la recerca per aconseguir discos de vinils antics per cases de familiars. Els vam fer servir per decorar la zona de la entrada de la cerimònia, les cadires nostres i l’escenari dels músics, i fins i tot el seating el vam fer en vinils.

 

 

 
M’agraden molt les cosetes handmade i teníem clar que en volíem fer-ne moltes.

Un any abans del casament vaig fer un curs de corones de flors a la masia, així que sí o sí vaig voler fer la meva corona de flors i la de les meves cosinetes petites, que van portar els anells.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

First touch abans de la cerimònia

 

 
En el tema decoració la Cristina de la Flor ens va ajudar molt, i va ser idea seva emmarcar la cerimònia amb un arc gegant de flors, ja que la forma rodona de l’arc donava una continuïtat recordant-nos la forma dels vinils.

 


Seguint amb el tema de flors vaig fer unes lletres de flors que presidien la taula de l’altar, idea del tutorial del blog de la masia. Vàrem escriure dos vinils per decorar les nostres cadires de la cerimònia amb un lettering bonic on hi posava «better together».

 
A l’entrada de la cerimònia, vàrem fer pissarres de benvinguda seguint també el tutorial del blog de la masia i uns paipais perquè la gent es ventés si tenia calor imitant els vinils de la decoració. Al pal de fusta hi vam estampar el nostre segell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vam fer els cons d’arròs i pètals amb roba de sac i també vam decorar l’estructura de ferro de la zona verda de l’Era amb unes grulles d’origami (unes 80-100) penjades de fil de pescar com si volessin. Sobre elles vàrem escriure uns missatges personalitzats per a cada convidat del casament, també vàrem decroar els sobres amb cal·ligrafia bonica i els vam penjar amb les grulles.

 

 

 

 
Vam fer el nostre «arbre de petjades» particular i com que el pare de l’Àlex dibuixa molt bé li vam demanar a ell que ens el fes. En comptes del típic arbre, va pensar que aniria més amb nosaltres un «submarí groc» que li sortissin bombolles. Els convidats posaven la seva petjada a dins de les bombolles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vàrem fer el sitting plan amb vinils. Vam aconseguir vinils antics de tota la família i amb rotulador permanent blanc vàrem escriure a sobre el nom de cada convidat i l’assignació de les taules.


També vàrem encarregar-nos dels números de cada taula. Els vam fer amb blocs de fusta, claus i fil rosa i blau passat entre els claus. Ens va agradar molt el resultat i sabem que als convidats també!

 

 


També ens vam encarregar de fer el Photocall. Havíem llogat les lletres de les nostres inicials amb llum i vam decidir que volíem que fossin l’element principal del photocall.

Amb palets vàrem delimitar  l’espai de terra photocall i el vam cobrir amb herba artificial. Vàrem  pujar les lletres als palets i amb 3 pals llargs de fusta vam emmarcar l’escena. Vam decidir enrotllar una garlanda de llums als pals de fusta amb l’objectiu que quedés més il·luminat.

 

 

 

 
Un altre element original però no handmade va ser que enlloc de tenir pastís nupcial i tallar-lo, vam decidir llogar una màquina de cotó de sucre. En comptes de tallar un tall de pastís, nosaltres vam fer un cotó de sucre junts!

 
Pel moment del ball vam voler fer alguna cosa ben diferent i original. Vam decidir emportar-nos un llit inflable i començar el ball al llit ensenyant missatges d’agraïment als nostres convidats.

La idea era d’imitar al John Lennon i la Yoko Ono quan durant el seu viatge de noces es van quedar a una habitació d’un hotel d’Amsterdam i unes hores al dia permetien l’entrada als periodistes i els ensenyaven missatges de pau i amor.

 

 

 

 
Nosaltres vam descobrir la masia abans de decidir que ens casaríem. Vam veure un casament celebrat a la masia i ens vam enamorar, ja no només de l’espai, sino pel fet que ens deixessin fer i desfer tot el que vam voler per tal d’adaptar-lo a la nostra forma de ser.

La masia és un llibre en blanc on tu hi pots escriure el casament que somies. Buscàvem sobretot aquesta llibertat d’expressió, per donar ales a totes les idees que teníem al cap. A més, organitzar una boda de zero no és gens fàcil, vas una mica perdut, i la Montse ens va donar totes les pautes que necessitàvem fer per començar a organitzar-la.

 

 

Estem MOLT AGRAÏTS per tot. Sens dubte, si ens poguéssim casar cada any repetiríem escenari. Ens encanta la masia, l’entorn ple de natura, les comoditats que ens ofereix l’espai i sobretot el tracte taaan proper. Ens vau fer sentir membres de la vostra família, ens vau fer sentir que era casa nostra.

 

 
Gràcies de TOT COR Sara i Àlex… editar aquest post m’ha fet recordar el vostre dia i sobretot la Passió, Entusiasme i Amor amb que vàreu viure tot el casament i prepartoris. Us desitgem tot el millor.

Masia i organització: La Garriga de Castelladral
Fotografía i vídeo: Norma Grau
Decoració floral: La Flor
Catering: TO+
Il·luminació i decoració Terrassa Sala Piano: La Gresca
Música en viu: The Flaming Shakers
Que tingueu molt bona setmana i molt bona entrada d’Estiu!!!

també t'agradarà

Deixa un comentari