Un casament fet amb les mans i amb el cor: R&C

31 enero, 2020
Un casament fet amb les mans i amb el cor: R&C

Un dia de tempesta d’abril en Rob i la Ciara van casar-se a l’esglèsia de Castelladral. Ben diferent va ser el dia següent, on el sol va il·luminar cada detall d’aquell dia tan especial per ells i els seus amics i familiars.

La cerimonia al bosc va ser tota una explosió de colors emmarcada pel preciós arc floral de la Mireia Abras i els crochets fets per la Ciara que embellien les cadires de l’altar. Els atrapasomnis, fets per ella també, decoraven els arbres del bosc igual que els cartellets handmade de l’aperitiu.

Tots dos, mestres de primària, van voler participar en la decoració fent-ho tot a mà: des del seating plan fet amb origami fins el regal dels convidats, unes bossetes de paper amb llavors per poder-les plantar. La Ciara és vegana i tots els plats del banquet van ser adaptats perquè ella i els seus puguessin gaudir d’un apat deliciós. També es van voler sentir part de la nostra cultura  i van gaudir d’una sel·lecció d’arrossos al més pur estil mediterrani. Ella mateixa va fer els pastissos del raconet dolç, tots vegans i boníssims.

Espero que gaudeixis de les fotos d’en Rob i la Ciara i que t’impregni la mateixa sensibilitat que sento jo al recordar aquell dia tan màgic.

 

  

 

Agraïm de tot cor a en Rob i la Ciara que ens escollissin per celebrar aquest dia tan bonic i que viatgessin des de tan lluny per fer-ho realitat.

Masia, bosc, espais i organització: La Garriga de Castelladral
Catering: Sensacions
Fotografia i vídeo: Swing Your Pics
Flors: Mireia Abras
Maquillatge i perruqueria: Teresa Snowball & Silvia Burgos
Il·luminaió: Your Happy Day
Música en directe: Liam Cloud & Bryan Curtis i The Bob Standards
DJ i so: Parentesis

també t'agradarà

Deixa un comentari