Maquillatge natural pel dia del teu casament

12 junio, 2014
Maquillatge natural pel dia del teu casament

Comencem una nova secció en el blog, de la mà de la Laia Martin. La Laia és una gran maquilladora i ens fa moltíssima il·lusió que col·labori amb nosaltres, doncs fa uns anyets va casar-se a La Garriga. Podeu veure el reportatge del seu casament aquí.

La Laia ens anirà mostrant diferents estils de maquillatge, a fi que podeu agafar idees i ajudar-vos a decidir com us agradaria que us maquillessin en un dels dies més especials de la vostra vida. Us deixem amb ella!!!

Sshhh… Sóc la Laia, maquilladora professional, i m’he colat al blog de la Garriga per explicar-vos alguns dels maquillatges més sol·licitats per les núvies.

Em fa especialment il·lusió escriure al blog de La Garriga de Castelladral ja que ara fa tres anys em vaig casar allà. Encara recordo quan la Montserrat em va dir: Laia, avui relaxa’t, es el teu dia i ets la princesa que tothom cuida.

Així doncs, arriba un dels dies més importants de la teva vida i l’ocasió ideal per lluir com si d’una princesa es tractés. Seràs la protagonista d’aquest dia tant especial!

Procuro que cada maquillatge sigui diferent. És molt important personalitzar cadascun dels maquillatges perquè no hi hagin dos iguals. El maquillatge juga un paper molt important ja que és el que es veurà a totes les fotos que et faran. Es important treballar d’una manera molt cuidada i amb productes de qualitat que ens garanteixi la durabilitat durant moltes hores.

El que us vinc a proposar son diferents estils de maquillatges de núvia. Avui us presento el primer, un maquillatge molt natural que el que vol aconseguir es ressaltar la pròpia bellesa natural de la núvia. Es un d’aquells maquillatges que sembla que no portis res però en canvi s’ha treballat amb molts productes per poder aconseguir un pell perfecte i transparent que desprengui llum pròpia.

 

 

 

 

 

 

 

 

PELL 
Veil Mineral Primer de Hourglass 
Face & Body C2 de MAC 
Mineralize Concealer NW25 
413 BLKR Iluminator de Nars 
Luxury Powder Cameo de Ben Nye 
413 BLKR Blush de Nars 
Sculpting Powder Medium de Kevyn Aucoin 
ULLS 
Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base de Nars 
 Jest de Mac per tota la parpella 
Wedge i Omega de MAC per estructurar 
Eye liner Black Black Chromaline de MAC 
Máscara Whaterproof Volum Express de Maybelline 
 Mistery de MAC per definir la cella 
Llapis NC15/NW20 de Mac per la línia interna 
LLAVIS 
Prep+Prime Lip de MAC per garantir la durabilitat 
Barreja de Patisserie + Please Me, els dos de MAC

 

La Laia és col·laboradora de la nostra masia. Si desitgeu que us maquilli el dia del vostre casament no dubteu en contactar amb ella a hola@laiamartinmakeup.com.

Que tingueu molt bona setmana!!!

també t'agradarà

0 comentari

Neus Cirera 12 junio, 2014 - 11:50 am

Fantàstica feina i concepte el de la Laia! Following & Thanks La Garriga de Castelldral…

Reply
masialagarriga 13 junio, 2014 - 9:11 am

GRÀCIES BONICA!!! ens veiem ben aviat!

Reply

Deixa un comentari