Invitacions per un casament al camp

8 mayo, 2014
Invitacions per un casament al camp

Avui ens fa molta il·lusió mostrar-vos 5 precioses invitacions de 5 parelles que es casen a la nostra masia aquest any 2014. En totes elles destaca un aire rústic, molt adequat per un casament a La Garriga, en plena natura.

Gaudiu d’aquestes invitacions i de la petita història que va inspirar els nuvis per crear-les.

1. Invitació Kraft&Elegant

L’Aida i en Sandro són uns enamorats de l’estil romàntic i elegant amb tocs vintage. Els agraden els colors blanc, pedra, torrats i kraft amb les quals també han decorat el seu piset. Per altra banda, a l’Aida li encanta la punta «guipur» i tenia clar que la volia utilitzar a la invitació.

Amb tots aquests elements, van anar a Tinta Gris, una preciosa botigueta de Barcelona que els va acabar d’inspirar. I aquest n’és el preciós resultat:

 

 

 

 

 

 

2. Invitació Rustic&Chic 

Amb aquesta invitació l’Anna i l’Albert han volgut transmetre d’alguna manera la seva personalitat: moderns i a la vegada clàssics, senzills i amb un aire romàntic… i ho han aconseguit amb aquesta dolça invitació que ens encanta.

Dins la invitació trobem 4 fulles amb totes les indicacions necessàries pel casament, i en la primera, un bonic logo format per les seves inicials. La invitació es tanca amb tres elements: una blonda de color blanc trencat (que simbolitza allò femení, l’Anna), un cordó més rústic (que simbolitza allò masculí, l’Albert) i un cartronet amb els seus noms.

 

 

 

 

 

 

 

3. Invitació amb història

La invitació de la Mariona i en Jordi és molt original, doncs explica d’una manera divertida la seva història d’amor en fets i dates claus per a la parella.

El sobre amb el títol «Fa exactament 25 anys» ja és molt suggerent i atractiu. La invitació està impresa sobre un paper transparent que permet unir la història d’amor amb la informació del casament. Un treball molt original creat per Dreiblau.

 

 

 

 

 

 

4. Invitació postal de viatge

Per la Diala i en Joan el matrimoni simbolitza l’inici d’un gran i preciós viatge per la vida, i és per això que van decidir fer una invitació en format postal.

La foto de la postal és una bonica imatge de la parella realitzada a La Garriga durant la seva sessió pre-boda (ens encanta!). A l’altra banda, van crear un text molt natural i sense protocols, tal i com són ells. El treball fotogràfic i el disseny de la invitació estan realitzats per Ingrid Ribas.

 

 

 

 

5. Invitació ocellets enamorats

La Cèlia i l’Oscar van optar per una invitació senzilla i entranyable. El protagonista és la il·lustració dels dos ocellets enamorats que transmet tendresa, simplicitat i alhora donen un aire de «camp» (perfecte per un casament a la masia).

La Cèlia i l’Oscar es van casar a la masia fa una setmana. Encara guardem els records del vostre dia amb nosaltres, va ser un casament preciós!

 

 

 

 

 

 

 

Gràcies parelles per deixar-nos compartir les vostres invitacions… quelcom molt personal que dóna el punt de partida del vostre casament. Ens fa molta il·lusió que ens hàgiu escollit!
Que tingueu molt bona setmana!

 

també t'agradarà

Deixa un comentari