Reportatge Dia dels Nuvis: 30 de març

3 abril, 2014
Reportatge Dia dels Nuvis: 30 de març

Ens fa moltíssima il·lusió mostrar-vos el reportatge del Dia dels Nuvis que vàrem celebrar a la masia el passat diumenge 30 de març.

Pluja i més pluja… però tot i això el dia i la Garriga van brillar més que mai! Agraïm de tot cor a tots els futurs nuvis que vareu venir i a tots els proveïdors que ho vareu fer possible.

Gaudiu de les romàntiques imatges i inspireu-vos. Gràcies a la Mertxe Alarcón i a Swingyourpics per les imatges del reportatge.

A l’Era la Cristina de la Flor va decorar una preciosa cerimònia amb una calaixera antiga restaurada per ella mateixa com a protagonista. A sobre, una llauna i una planxa antigues i dels calaixos en sortien hortènsies en tonalitats roses i verdes.

 

Els cartells de «Mr & Mrs» estan pensats per anat col·locats darrera les cadires dels nuvis. Les cadires estan decorades amb tres textures tèxtils diferents on hi predomina el tul de cotó natural i les puntes. A sobre, flor seca molt silvestre i poc manipulada.

Tot i la pluja, res va impedir que el dia es celebrés… música en viu i sons de pluja que feien que el dia fos molt romàntic. Si el dia del vostre casament plou, La Garriga està ben preparada.

 

 

 

 

 

Al bosc… una impresionat decoració realitzada per Phlox. Per entrar a la cerimònia una fantàstica porta de fusta amb un arc de nebulosa que creava un ambient màgic. Les cadires, decorades amb petits pots de vidre i varietat de flors.

 

 

 

 

Al Prat, La Flor va fer un muntatge molt original amb un «biombo» de fusta que imitava una antiga porta. A sobre hi penjaven mates de flors al revés, com si d’un assecador de flors es tractés. A terra, tres baguls de cistella per donar un toc més rústic.

 

 

Les cadires estaven decorades amb tèxtil blanc, estructures metàl·liques en forma de cor i flors d’hortènsia. A terra, un preciós i generós camí de plantes aromàtiques de llorer, romaní i espígol.

 

A darrera, al porxo del Llac, una opció de cerimònia coberta en cas de pluja decorada també per la Flor. En aquesta ocasió la Cristina va utilitzar tres caixes de fusta decapades d’escriptori i tres gàbies amb jacints a dins. A les cadires: tèxtils i jacints.

 

I a continuació, vàrem marxar cap a la Sala Piano de la masia per continuar la Jornada. Dins la Sala, vestits nupcials de YolanCris i el Señor, preciosos complements de Secretos de Alcoba i diverses propostes de muntatges de taules. Mica en mica us anirem mostrant tots els detalls en posteriors posts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I sortim a fora…

 

Un sitting plan màgic de Phlox que ens va enamorar!

 

 

 

 

 

Un deliciós aperitiu de TO+ Catering per llepar-se els dits…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Gresca va decorar la Terrassa amb fanalets de colors amb led incorporat que permet il·luminar-los de nit. I per acabar la festa, un original Photocall estil indi – far west!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gràcies a tots per compartir amb nosaltes aquest dia tan especial.
Proveïdors i col·laboradors del Dia dels Nuvis:
Masia i organització: La Garriga de Castelladral
Fotografies del post: Mertxe Alarcón, Swingyourpics i La Gresca
 Decoració cerimònies Era i Prat: La Flor
Decoració cerimònia Bosc i sitting plan: Phlox
Catering: TO+
Fotògrafs convidats: Swingyourpics i La Caixeta Negra
Decoració Terrassa, globus i photocall: La Gresca
Vestits de núvia: YolanCris
Vestits de nuvi: Señor
Complements: Secretos de Alcoba
Música en viu: Bob&Lladre i Serveis Musicals
Música i DJ: Parentesis
Taula de dolços: CupCake Cafè Manresa
Maquillatge: Essència Natural
Perruqueria: Sylvia Burgos
Massatges: Carmen Catalan

 

Que passeu molt bona setmana!

també t'agradarà

Deixa un comentari