Vídeo Jornada Portes Obertes + Servilleta de Papel

10 diciembre, 2014
Vídeo Jornada Portes Obertes + Servilleta de Papel

En el post d’avui vull presentar-vos un gran descobriment: Servilleta de Papel, un estudi de disseny gràfic i audiovisual que hem conegut fa molt poquet.

Primer de tot us deixo amb el bonic vídeo que en Jordi de Servilleta de Papel va realitzar durant la Jornada de Portes Obertes celebrada a la masia el mes passat. D’aquesta manera podeu veure com treballa i entreveure la gran sensibilitat del seu treball… (en Jordi és pianista i això es nota en el que fa).

Us deixo amb les seves pròpies paraules de presentació i amb algunes de les seves boniques creacions (en especial invitacions i detalls per a casament). Desitjo que us agradin molt 😉


 

 

«Servilleta de Papel» és un estudi dedicat al disseny gràfic i audiovisual. El nom va sorgir com a homenatge a les grans idees, que moltes vegades sorgeixen de sobte i en els llocs més insospitats: al metro, a un restaurant o entre somnis al llit. En aquests moments crucials és quan neix un projecte, i un tovalló de paper pot servir-te per no deixar escapar aquesta inspiració. I així és com va començar tot per a mi, Jordi, fundador de l’estudi. 

 

 

 

El meu «leitmotiv» es basa precisament en això: «per plasmar una bona idea només necessites un llapis i paper». L’estudi realitza tot tipus de projectes, tant de disseny gràfic com web, passant per audiovisuals i fotografia. Però on més gaudim són amb les invitacions de casament i amb vídeos corporatius o d’esdeveniments. 

 

 

 

Ens agrada conèixer als nuvis, escoltar la seva història d’amor, que ens expliquin amb il·lusió els seus plans de casament i a partir d’aquest moment, crear quelcom que els sorprengui. I quan els ensenyem com serà la invitació de casament, aquell instant, aquella reacció, les cares dels futurs marit i muller, en aquest cas vosaltres, és la millor part de la nostra feina. I ens apassiona. 

 

 

 

 

 

Quan creem un vídeo, volem una cosa única i memorable que representi a la parella. Que tinguin encant que els nuvis no es cansin de veure-ho una vegada darrera l’altra. Vídeos amb els que se sentin identificats: amens, desenfadats, amb detalls memorables, escenes curioses i una banda sonora seva. Des de Servilleta de Papel ens comprometem a fer plorar per segona vegada a la núvia, i moltes vegades al nuvi, amb els nostres vídeos. 

 

Si alguna cosa ens caracteritza, és la passió pel disseny i per plasmar els sentiments i la visió de les parelles. És un dels dies més importants de la seva vida i volem que quedi reflectit. La nostra millor motivació sou vosaltres, un projecte que enamori i conquisti a tots, és la millor recompensa, perquè sabem, que parlareu bé de nosaltres i en un futur no molt llunyà, ens tornarem a trobar.

 

 

Disseny invitacions i regals: Servilleta de Papel

Que tingueu molt bona setmana… i si encanra no teniu regal pensat per aquells que més estimeu us animem a visitar la nostra web i conèixer els nostres Vals Regals, que aquest any venen acompanyats d’una preciosa Caixeta Regal feta a mà. Una forta abraçada!!!

 

 

també t'agradarà

Deixa un comentari