Love and Laugh: making off (segona part)

1 julio, 2014
Love and Laugh: making off (segona part)

Continuem amb el post de la setmana passada on us mostràvem els preparatius d’un casament molt especial. Avui us volem ensenyar la preciosa cerimònia que la parella va realitzar al bosc de la nostra masia.

Es tracta d’una decoració elegant, delicada i amb uns tocs rústics creada per Mireia Abras. Però resumint, jo diria tan sols una paraula: Bellesa, realment el bosc transmetia bellesa.

Gaudiu del procés creatiu de la Mireia en aquestes imatges.

 

 

 

 

 

A l’entrada de la cerimònia una porta subtil, lleugera i generosa feta amb roba i puntes, com si es tractés d’un petit teló d’entrada a l’espai principal. Al costat, cistelles grans amb les mateixes flors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A terra hi ha smilax, un material molt semblant als colors el bosc que s’integra perfectament amb l’espai, combinat amb un toc de flor crema per donar llum i branques de romaní acabades de collir.  El romaní dóna un aroma molt agradable.

 

 

 

A les cadires uns ramets de flor tractada, amb unes textures que ressalten molt en espais naturals. Les puntes agraden molt a la núvia i són presents en tots els espais decorats: aperitiu, cerimònia, taules del banquet…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A l’altar, dos elegants bancs de ferro forjat acompanyats d’uns coixins de la masia, que vàrem portar d’un viatge al Marroc.

 

 

 

 

 

La Mireia i la Bea preparen els pètals per la fi de la cerimònia, i ho fan el mateix dia del casament, per garantir que els pètals estiguin ben bonics i frescos quan acabi la cerimònia.

 

 

 

Cada vegada que la Mireia ve a la masia ens impregna amb la seva creativitat. Espero que aquestes imatges us hagin inspirat tant com a mi.

 

Que tingueu molt bona setmana (la setmana que ve tercera i última part)!!!
Masia, bosc i organització del casament: La Garriga de Castelladral
Decoració floral: Mireia Abras

també t'agradarà

0 comentari

Neus Cirera 1 julio, 2014 - 4:45 pm

ABSOLUTAMENT inspiradora… Preciós! Amb moltes ganes de poder coincidir amb ella. De veritat, un 10!

Reply

Deixa un comentari