Dolça revetlla de St Joan: B&K

16 diciembre, 2016
Dolça revetlla de St Joan: B&K

Si hagués de triar una nit d’estiu, sense dubte triaria la nit de Sant Joan, per la seva màgia tant especial i per tots els records que em desperta. La Beth i el Kike van triar aquest dia pel seu casament.  La preciosa decoració al bosc amb un arc de flors que emmarcava la parella, el banquet a l’aire lliure al costat de la masia i una infinitat de petits detalls van convertir el dia en un Somni, una autèntica festa de Sant Joan. Gràcies Beth i Kike per deixar-nos formar part del vostre dia.

Gaudiu de les precioses imatges by Swingyourpics que sense dubte us inspiraran 😉

La Beth i el Kike es van preparar a les habitacions de la masia.

M’enamora la llum tant especial que hi ha a la terrassa de l’habitació Suite a on es va preparar la Beth i les seves boniques dames d’honor. La combinació de tons blancs amb rosats és espectacular.

La cerimònia civil es va realitzar al bosc de La Garriga. M’enamora l’original cercle de verds i flors que La Flor va crear per emmarcar la cerimònia.

En comptes de cadires la parella va optar per un sofà amb tons marrons que donava un toc molt diferent i original.

Un petit batman va fer l’entrega dels anells 😉 M’agrada molt el porta-anells de fusta de la mateixa forma que van crear per l’ocasió.

L’aperitiu es va realitzar al Prat de la masia, sota la mirada de la casa i unes impressionants vistes a Montserrat. Els fanalets de colors, les paradetes de menjar i tota la decoració ens transportaven a una autèntica revetlla de Sant Joan en ple Mediterrani. Catering TO+ i el seu cuiner David Garcia varen realitzar una impressionant posta en escena.

La Beth i el Kike van optar per un banquet a l’aire lliure, voltats de Natura. La Gresca va realitzar un impressionant treball d’il·luminació, creant un clima molt especial.

Gràcies parella per regalar-nos aquest dia del que vàrem gaudir moltíssim. Us enviem una abraçada gegant!!! Gràcies també a tots els proveïdors per fer-ho possible.
Masia, entorn i organització: La Garriga de Castelladral
Fotografia i vídeo: Swingyourpics
Catering: TO+
Decoració floral: La Flor
Decoració efímera i il·luminació: La Gresca
Perruqueria: Anian Estilistes
Maquillatge: Rituals Je t’aime
Cartells i papereria: Un dia genial
Vestit núvia: Anna Campbell
Música en viu: Autoput
Desitjo que us hagi enamorat tant com a mi i que tingueu molt bon cap de setmana!!!

també t'agradarà

Deixa un comentari