5 originals centres de taula pel teu casament

9 febrero, 2015
5 originals centres de taula pel teu casament

Si esteu planificant la decoració de les taules del vostre casament, aquest post va dedicat a vosaltres. Avui us mostro els 5 originals centres de taula que vàrem preparar pel dia dels nuvis, durant la passada edició, i que encara no us havia mostrat.

Els muntatges han estat creats per 3 grandíssims floristes: la Cristina de La Flor, la Mireia Abras i Lázaro Bosser. Gaudiu d’aquestes petites obres d’art:

1. Jardí de llibres i flors amb estil barroc
Es tracta d’un centre de taula amb un estil força barroc, amb roses antigues, llibres folrats amb papers de flors i testos de terracota (que donen un aire més rústic a la composició).

 

 

 

 

 

2. Aires de Provença
Aquest bonic i circular centre recorda els jardins romàntics de la Provença francesa. El composen rosetes, ranúnculs i molts verds de textures diferents. Al centre, espelmes flotants sobre aigua. A la base, un plat antic oxidat.

 

 

 

 

 

3. Hivernacle romàntic
Aquesta original decoració està formada per un petit i romàntic hivernacle decorat amb flors i bulbs de jacint.

 

 

 

 

 

 

 

4. Canelobre bohemi
Sobre un tros de roba estampada i antiga trobem una base rodona. A sobre la base hi ha molsa i una tetera d’antiquari plena d’anemones i ranúnculs. Dos bonics canelobres acaben de donar el toc bohemi a la decoració.

 

 

 

 

5. Simple i alegre
Es tracte d’una centre molt alegre i sense massa complicacions: flors de colors variades on predominen les tonalitats roses i liles acompanyades de verds.

 

 

 

Quina de les 5 decoracions és la vostra preferida???
Muntatges 1 i 3: Mireia Abras
Muntatges 2 i 4: La Flor
Muntatge 5:  Lázaro Bosser
Fotografies: Swingyourpics

 

 Que tingueu molt bona setmana!!!

 

també t'agradarà

Deixa un comentari