Centres de taula originals pel casament

11 abril, 2014
Centres de taula originals pel casament

Avui hem preparat una selecció de 5 originals centres de taula pel dia del vostre casament. Alguns amb tons clars, altres foscos, amb objectes, plens de flors, espectaculars, simples… cada un amb la seva personalitat. Esperem que us inspirin de veritat.

Tots els centres han estat realitzats pels creatius equips de La Flor i Phlox en exclusiva per La Garriga de Castelladral, especial per a vosaltres 😉

1. Vidre dolç
Es tracta d’una taula muntada amb mini ampolletes de vidre que s’aguanten sobre una estructura de fusta blanca. Dins de cada ampolleta un flor amb tija curta: francesilles, anemones i peònies.

El resultat, una taula dolça i romàntica. El color més fort de l’anemona dóna un bon contrast i energia al conjunt.

 

 

 

 

 

2. Rústic & Chic delicat 
Aquesta és la única taula que hem muntat en format rectangular. D’una banda a l’altra de la taula, tres puntes de diferents mides, i a sobre, esferes de vidre molt delicades plenes d’aigua. Dins les esferes flors en tonalitats blanques i verdoses, orquídia vanda, frèssia blanca i heleburus.

La combinació de les esferes, el joc de l’aigua, els colors escollits, la poca quantitat de flor… donen una resultat preciós que transmet subtilesa i senzillesa.

 

 

 

 

 

 

3. Arbre de paniculata
Es tracta d’un arbre màgic de paniculata i espelmetes. El resultat és la sensació d’estar sopant sota els arbres d’un bosc. Muntar tota la sala amb aquests arbres és realment espectacular: un autèntic bosc fet realitat.

 

 

 

 

 

 
4. Alegre primavera
En aquest muntatge, els alts canalobres en són protagonistes. I al seu voltant tulipans, crisantem de botó i heleburus amb colors vius: taronja, groc, verd, rosats. El resultat, un centre alegre, fresc i molt natural.

 

 

 

 

 

 

5. Cottage càlid 
Es tracta d’un centre de baixa alçada format per una safata de ferro forjat ple de gerros de vidre amb flors de jardí i espelmes de diferents alçades per crear un ambient màgic.
La sensació que vol transmetre és la d’haver organitzat un sopar al pur estil cottage: haver sortit al teu jardí, haver collit les flors més exquisides per un sopar molt especial i haver-les col·locat en una safata de la teva cuina. Fantàstic!

 

 

 

 

Espai i organització: La Garriga de Castelladral
Muntatges florals 1, 2 i 4: La Flor de Manresa
Muntatges florals 3 i 5: Phlox
Si encara no l’heu vist us recomanem el nostre post sobre LA RESPIRACIÓ que hem publicat en el blog Slow Life de la masia.
Que tingueu molt bon cap de setmana!

també t'agradarà

Deixa un comentari