Un casament ple de sensibilitat: L&D

22 febrero, 2015
Un casament ple de sensibilitat: L&D

La Laura i el David es van casar a la nostra masia l’any passat. El seu va ser un casament molt especial, carregat d’emocions i ple de sensibilitat. 

La Laura i el David es van conèixer a Praga i durant més de 8 anys, y per motius laborals, van viure lluny l’un de l’altre, separats per milers de Kilòmetres. Finalment, durant un dels moltíssims viatges que feien per retrobar-se, a Canadà, en David va demanar a la Laura que es casés amb ell… i des del seu casament a la masia, viuen junt i feliços a Escòcia (i no tenen intenció de separar-se mai més). 

 

 

La parella es va casar a l’Era de la masia, a l’aire lliure. M’encanta el ram de la núvia, molt original i fet amb Asitibe, una planta silvestre. Gaudiu de tots els detalls del casament, la majoria dels quals van ser fets pel propis nuvis. Gràcies parella per deixar-nos compartir el vostre gran dia!!!

Us deixo amb les pròpies paraules de la Laura (una núvia guapíssima i amb molt d’estil) per descriure el seu casament. 

 

 

 

 

 

Un cop el David em va demanar matrimoni i vam iniciar la recerca de llocs per casar-nos, teníem molt clar que volíem una boda única, original, especial i plena de sentiment. És per això que vàrem buscar un lloc únic que reunís totes aquestes qualitats pel nostre gran dia i només un lloc com La Garriga de Castelladral podia oferir-nos totes aquestes emocions i sentiments. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Per a nosaltres el fet de poder estar reunits tota la família en les habitacions de l’hotel i preparar-nos junts va ser un moment màgic, així com gaudir del paisatge i la seva bellesa. 

 

Casar-te en mig de la naturalesa i en un lloc tant acollidor i cuidat fins al més mínim detall va ajudar encara més a que fos un dia perfecte. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si haguéssim de descriure el nostre casament, el descriuríem com un dia irrepetible ple de sentiments, paraules boniques i emocions. És possible casar-se cada any? perquè nosaltres ens hi casaríem!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masia, entorn i organització: La Garriga de Castelladral 
Decoració floral i seating plan: Studiofloral
Vestit núvia: Jordi Anguera
Sabates núvia: Badgley Mischka
Anells: Tiffany & Co
Diadema núvia: Lucia be
Make up artist: Elia de @sansanmua
Perruqueria: Toni Palomino de Cebado
Fotografia: Robertoandmaria
Càtering: Masia del Solà

Música: Parèntesis

Desitjo que hagueu gaudit d’aquestes precioses imatges i que acabeu de passar molt bona setmana!!!

també t'agradarà

Deixa un comentari